Pa de plàtan

Ingredients

  • 140 grs de mantega
  • 200 grs de sucre
  • 2 ous
  • 1 cull de sucre amb vainilla
  • 3 plàtans molt madurs aixafats amb forquilla
  • 1 iogurt
  • 280 grs de farina
  • Canyella i nou muscada al gust
  • 100 grs de fruites vermelles. Qualsevol. Jo he anat a collir mores
  • 1/2 sobre de llevat químic i 1de bicarbonat

10 racions

Utensilis

Jo he utilitzat batedora de varetes.

Elaboració

Barregeu el plàtan aixafat amb el iogurt i reserveu. Barregeu, farina, llevats, canyella i nou moscada i tamisseu. Separeu-ne una cullerada i empolvoreu-hi les fruites vermelles. Munteu la mantega pomada amb el sucre i quan estigui cremós afegiu-hi els ous d'un en un, bateu bé. Sense parar la batedora afegiu la cullerada de vainilla, la barreja de plàtan i iogurt i la farina. Per últim les mores mentre remeneu amb cullera de fusta. Passeu-ho tot a un motlle de cake empastifat amb mantega. Enforneu uns 45 min a 190 graus.

20min

Notes

Millora si el serviu calent, microones 30 segons, amb un gelat de vainilla.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3907 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: