Hummus
Ingredients
- 1 pot de cigrons de 400 grs.
- Una fulla de llorer i un parell de grans d'all
- 1/2 llimona, el suc
- Sal, pebre, comí molt
- 2 cullerades soperes de Tahini ( pasta de sèsam )
- 100 ml. d'oli d'oliva
- Pebre vermell
 4 racions
 4 racions
Elaboració
							Bulliu els cigrons amb dos grans d'all i la fulla de llorer una mitja hora. Escorreu-los i poseu-los al got de la batedora amb la resta d'ingredients excepte el pebre vermell. Tritureu-ho tot fins obtenir un purè ben fi. Decoreu empolvorant de pebre vermell i un raig d'oli.
														
 39min
  39min 
Notes
Serviu-lo en un plat pla i mengeu-lo sucant-hi pa.
 Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes
 
						Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes 						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 1714 visites.
 1714 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    


 
 
						 primavera
 primavera estiu
 estiu tardor
 tardor hivern
 hivern
 Afegir valoració
 Afegir valoració 
								 
									![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 
  Crema
 Crema 
  Llegums i verdures
 Llegums i verdures 
 
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Postres i dolços
 Postres i dolços Carns
 Carns
 Altres
 Altres



 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram