Hummus

Ingredients

  • 1 pot de cigrons de 400 grs.
  • Una fulla de llorer i un parell de grans d'all
  • 1/2 llimona, el suc
  • Sal, pebre, comí molt
  • 2 cullerades soperes de Tahini ( pasta de sèsam )
  • 100 ml. d'oli d'oliva
  • Pebre vermell

4 racions

Elaboració

Bulliu els cigrons amb dos grans d'all i la fulla de llorer una mitja hora. Escorreu-los i poseu-los al got de la batedora amb la resta d'ingredients excepte el pebre vermell. Tritureu-ho tot fins obtenir un purè ben fi. Decoreu empolvorant de pebre vermell i un raig d'oli.

39min

Notes

Serviu-lo en un plat pla i mengeu-lo sucant-hi pa.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1677 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: