Coca de figues

Ingredients

  • 200 grs. de farina de rebosteria
  • 150 grs. de sucre
  • 50 ml. de llet
  • 50 ml. d'oli d'oliva
  • 30 ml. de licor d'avellanes
  • 50 grs. de pinyons
  • 200 grs. de figues fresques pelades i tallades a dauets
  • 1 ou
  • 1 sobre de llevat químic

10 racions

Elaboració

Preescalfeu el forn a 180 graus. Munteu l'ou i el sucre en crema consistent, afegiu l'oli, la llet i el licor. Incorporeu a la preparació la farina barrejada amb el llevat i passada pel sedàs. Barregeu bé i per últim, remenant amb cullera de fusta amalgameu les figues i els pinyons. Enforneu uns 40 minuts i quan sigui cuita, Empolseu en calent amb sucre de llustre.

45min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

6081 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: