Coca de figues
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Coca
Estació: estiu
tardor
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- 200 grs. de farina de rebosteria
- 150 grs. de sucre
- 50 ml. de llet
- 50 ml. d'oli d'oliva
- 30 ml. de licor d'avellanes
- 50 grs. de pinyons
- 200 grs. de figues fresques pelades i tallades a dauets
- 1 ou
- 1 sobre de llevat químic
10 racions
Elaboració
Preescalfeu el forn a 180 graus. Munteu l'ou i el sucre en crema consistent, afegiu l'oli, la llet i el licor. Incorporeu a la preparació la farina barrejada amb el llevat i passada pel sedàs. Barregeu bé i per últim, remenant amb cullera de fusta amalgameu les figues i els pinyons. Enforneu uns 40 minuts i quan sigui cuita, Empolseu en calent amb sucre de llustre.
45min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3118 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Aquesta tarda he fet la teva coca. M'ha quedat perfecta. A l'hora d'enfornar-la li he tirat per sobre, sucre, oli d'oliva...
Quim... Xixorrites ? què són ?, perdona la meva ignoràcia
Uau!!! Boníssima. Ja l'he feta, la teva i la de la revetlla. Apa, dues coques aquesta setmana. I les cireres i donen una...
Felicitats Maria Pilar, la coca té un aspecte impressionant. Aquest cap de setmana provo de fer-la. Una pregunta, les...
Isabel, perdona he estat fora uns dies i vaig tard. Sí, d'acord amb en Joan "pestare" = picar al morter. Si t'hi fixes a...