Coca de pebrots vermells escalivats (Coca de prebes torrats)
												Categoria: 
						
						 Altres
 
						Altres
						
						
						
						Tipus de plat: Coca
						Recepta per forn
						Típica de:  Espanya → Mallorca
 Espanya → Mallorca
						
						Estació:  primavera
 primavera  estiu
 estiu 
													Dificultat: Mitjana
						
						
Ingredients
Per fer la massa necessitareu:
- farina fluixa
- mig got d'oli d'oliva
- un dauet de llevat de forner
- un polsim de sal
Per als pebrots:
- 7 o 8 pebrots vermells escalivats
- dos alls tallats a làmines fines
- sal i oli d'oliva
Per a la plata d'enfornar:
- Saïm (llar)
 6 racions
 6 racions
Elaboració
							Fareu una massa com si féssiu la massa per a una pizza i la deixareu reposar una estona. No cal que pugi molt.
Pelareu els pebrots escalivats, els tallareu a tires i els poseu en un bol. Li afagiu els dos alls tallats a làmines fines, li poseu un polsim de sal, un rajolí d'oli d'oliva, remaneu tot i ho deixeu reposar.
Agafeu la plata d'enfornar i la unteu per tot de saïm (llar). Poseu la massa a dintre i l'estireu que cubreixi tota la plata. Ha de quedar fina però no transparent. Una vegada feta la massa ha de fer "crec-crec".
Cobriu completament la massa amb els pebrots i poseu la plata al forn, prèviament escalfat a 250 graus. Deixeu que es faci durant 40 o 50 minuts mirant que la massa no quedi molt dorara però ha de quedar cruixent. Treieu-la del forn i deixeu-la refredar.
														
 2h
 2h 
Notes
Abans de servir-la, afagiu un rajolinet d'oli d'oliva. S'acompanya de raïm i formatge mahonès
 Etiquetes: 
						Coques  Pebrots
 
						Etiquetes: 
						Coques  Pebrots  						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 5499 visites.
 5499 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    



 Afegir valoració
 Afegir valoració 
								![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 Postres i dolços
 Postres i dolços 
  
  Carns
 Carns 
  Llegums i verdures
 Llegums i verdures Amanides i plats freds
 Amanides i plats freds Amanida
 Amanida 
  Peixos i mariscos
 Peixos i mariscos 
 
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes




 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram