Coca de pebrots vermells escalivats (Coca de prebes torrats)

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Mallorca
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

Per fer la massa necessitareu:

  • farina fluixa
  • mig got d'oli d'oliva
  • un dauet de llevat de forner
  • un polsim de sal

Per als pebrots:

  • 7 o 8 pebrots vermells escalivats
  • dos alls tallats a làmines fines
  • sal i oli d'oliva

Per a la plata d'enfornar:

  • Saïm (llar)

6 racions

Elaboració

Fareu una massa com si féssiu la massa per a una pizza i la deixareu reposar una estona. No cal que pugi molt.
Pelareu els pebrots escalivats, els tallareu a tires i els poseu en un bol. Li afagiu els dos alls tallats a làmines fines, li poseu un polsim de sal, un rajolí d'oli d'oliva, remaneu tot i ho deixeu reposar.
Agafeu la plata d'enfornar i la unteu per tot de saïm (llar). Poseu la massa a dintre i l'estireu que cubreixi tota la plata. Ha de quedar fina però no transparent. Una vegada feta la massa ha de fer "crec-crec".
Cobriu completament la massa amb els pebrots i poseu la plata al forn, prèviament escalfat a 250 graus. Deixeu que es faci durant 40 o 50 minuts mirant que la massa no quedi molt dorara però ha de quedar cruixent. Treieu-la del forn i deixeu-la refredar.

2h

Notes

Abans de servir-la, afagiu un rajolinet d'oli d'oliva. S'acompanya de raïm i formatge mahonès


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4945 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: