Crema de garrofa

Ingredients

  • Un litre de llet semidesnatada
  • La pell d'una taronja
  • La pell d'una llimona
  • Una branca de canyella
  • Tres cullerades soperes de farina de garrofa
  • 60 grams de farina de blat de moro
  • El rovell de dos ous
  • Tres cullerades soperes de sucre morè de canya

6 racions

Elaboració

Posem la llet, les pells de taronja i de llimona (quant menys blanc millor) i la branca de canyella en una olla al foc. Escalfem fins que arribi a bullir. Apaguem el foc i deixem que infussioni fins que es refredi. No posar a la nevera.

Una vegada refredat:

Coleu la llet i poseu-la en una altra olla. Agafeu un cullerot de llet i poseu-la en un bol. Hi afagiu els rovells d'ou, el sucre, la farina de garrofa i la farina de blat de moro. Ho barrejeu tot molt bé mirant que no quedin grumolls i ho afagiu a la resta de la llet seguint remanant. Poseu l'ola a foc mitjà i continueu remanant fins que veieu que comença a espessir. Quan veieu que té la textura de crema, apagueu el foc (quant més de temps estigui al foc, més espessa quedarà). Ara podeu omplir els platets o bols individuals on els servireu. Deixeu que es refredin i els poseu a la nevera. Servir fred.


Etiquetes:           Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2707 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: