Crema de garrofa
Ingredients
- Un litre de llet semidesnatada
- La pell d'una taronja
- La pell d'una llimona
- Una branca de canyella
- Tres cullerades soperes de farina de garrofa
- 60 grams de farina de blat de moro
- El rovell de dos ous
- Tres cullerades soperes de sucre morè de canya
 6 racions
 6 racions
Elaboració
							Posem la llet, les pells de taronja i de llimona (quant menys blanc millor) i la branca de canyella en una olla al foc. Escalfem fins que arribi a bullir. Apaguem el foc i deixem que infussioni fins que es refredi. No posar a la nevera.
Una vegada refredat:
Coleu la llet i poseu-la en una altra olla. Agafeu un cullerot de llet i poseu-la en un bol. Hi afagiu els rovells d'ou, el sucre, la farina de garrofa i la farina de blat de moro. Ho barrejeu tot molt bé mirant que no quedin grumolls i ho afagiu a la resta de la llet seguint remanant. Poseu l'ola a foc mitjà i continueu remanant fins que veieu que comença a espessir. Quan veieu que té la textura de crema, apagueu el foc (quant més de temps estigui al foc, més espessa quedarà). Ara podeu omplir els platets o bols individuals on els servireu. Deixeu que es refredin i els poseu a la nevera. Servir fred.
														
 Etiquetes: 
						Blat de moro  Crema  Garrofa  Postres
 
						Etiquetes: 
						Blat de moro  Crema  Garrofa  Postres  						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 3457 visites.
 3457 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    


 
 
						 primavera
 primavera estiu
 estiu tardor
 tardor
 Afegir valoració
 Afegir valoració 
								 
								 
								![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 20 min.
 20 min. 
  Peixos i mariscos
 Peixos i mariscos Sopes i cremes
 Sopes i cremes Natilles
 Natilles 
 
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Carns
 Carns Llegums i verdures
 Llegums i verdures
 Altres
 Altres




 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram