Truita de tot

Categoria:
Tipus de plat:
Origen: Espanya > Catalunya
EstaciĂł:
Dificultat: FĂ cil

ValoraciĂł: **** 4/5 (2 valoracions) Afegir valoraciĂł

Ingredients

  • 1Kg de patates
  • 6 ous
  • 1 ceba
  • 300gr d'espinacs
  • 1 carbassĂł
  • 200gr de fesols
  • Sal
  • Oli

4 racions

ElaboraciĂł

És tallen les patates, les cebes, el carbassĂł a quadrets, Ă©s pose dins una paella amb oli, Ă©s tapa i Ă©s deixa que Ă©s vagi coent, quant estĂ  mig cuit Ă©s posen els espinacs fins que s'estamordeixen quant estĂ  casi cuit Ă©s posa sal i els fesols cuits. en un bol Ă©s baten els ous Ă©s pose el de la paella dins al bol Ă©s remena i Ă©s torna a posa a la paella i Ă©s va tombant fins que estĂ  cuita la truita.

1h


Etiquetes: NingĂș ha etiquetat aquesta recepta Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Truita de tot

Enllaça aquesta recepta:

652 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.



3 comentaris:

Ares Bonamusa diu:
Magdalena, que requetebona !!!!.


Ares
Magdalena Gari diu:
moltes gracies, estic contenta que ho trobis tot tant bĂł
Ares Bonamusa diu:
Magdalena i tant, mare meva quina web!!!.

Ares


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!