Truita de tot

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 1Kg de patates
  • 6 ous
  • 1 ceba
  • 300gr d'espinacs
  • 1 carbassó
  • 200gr de fesols
  • Sal
  • Oli

4 racions

Elaboració

És tallen les patates, les cebes, el carbassó a quadrets, és pose dins una paella amb oli, és tapa i és deixa que és vagi coent, quant està mig cuit és posen els espinacs fins que s'estamordeixen quant està casi cuit és posa sal i els fesols cuits. en un bol és baten els ous és pose el de la paella dins al bol és remena i és torna a posa a la paella i és va tombant fins que està cuita la truita.

1h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2913 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

3 comentaris:

Ares Bonamusa diu:
Magdalena, que requetebona !!!!.


Ares
Magdalena Gari diu:
moltes gracies, estic contenta que ho trobis tot tant bó
Ares Bonamusa diu:
Magdalena i tant, mare meva quina web!!!.

Ares

Afegir comentari
 

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: