Truita de tot
Categoria:
Ous i làctics
Tipus de plat: Truita
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1Kg de patates
- 6 ous
- 1 ceba
- 300gr d'espinacs
- 1 carbassó
- 200gr de fesols
- Sal
- Oli
4 racions
Elaboració
És tallen les patates, les cebes, el carbassó a quadrets, és pose dins una paella amb oli, és tapa i és deixa que és vagi coent, quant està mig cuit és posen els espinacs fins que s'estamordeixen quant està casi cuit és posa sal i els fesols cuits. en un bol és baten els ous és pose el de la paella dins al bol és remena i és torna a posa a la paella i és va tombant fins que està cuita la truita.
1h
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
907 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
moltes gracies, estic contenta que ho trobis tot tant bó
moltes gracies!!!!
es un primer plat i un segon en un molt facil de fer rapid i economic.
es un postre molt delicios i senzill de fer