Coc rapid
												Categoria: 
						
						 Postres i dolços
 
						Postres i dolços
						
						
						
						
						Recepta per forn
						Típica de:  Espanya → Catalunya
 Espanya → Catalunya
						
						Estació:  primavera
 primavera  estiu
 estiu  tardor
 tardor  hivern
 hivern 
													Dificultat: Fàcil
						
						
Ingredients
- 5 ous
- 250gr sucre
- 1 got d'oli de girasol
- 1 got de llet
- 300gr de farina
- 2 sobres de llevadura
- Cafè soluble o xocolata amb pols
Elaboració
							Amb un bol posarem els ous, el sucre, l'oli i la llet ho batrem amb el braç electric, després incorporarem la farina amb els dos sobres de llevadurai ho tornarem a batre fins que quedi una pasta fina.
Reservarem un bol petit de pasta, afegirem cafè o el xocolate al gust.
Previeament haurem posat amb una llauna, per anar al forn, oli i un polssím de farina perquè no s'angantxi el coc. posarem la pasta del bol gran, després incorporarem la pasta del bol petit forman dibuixos i en una cullera ho acabarem de repartir, ho posarem al forn a uns 200 graus, quant comenci a pujar li posarem sucre per demunt tancarem el forn i el deixarem fins que estigui cuit.
														
 1h
 1h 
 Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes
 
						Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes 						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 18219 visites.
 18219 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    



 Afegir valoració
 Afegir valoració 
								![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 
  Gelat
 Gelat Salses
 Salses 
  Altres
 Altres 
 
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Carns
 Carns Llegums i verdures
 Llegums i verdures




 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram