Sopes de pa i espinacs gratinades
												Categoria: 
						
						 Sopes i cremes
 
						Sopes i cremes
						
						
						
						
						Recepta per forn
						Típica de:  Espanya → catalunya
 Espanya → catalunya
						
						Estació:  hivern
 hivern 
													Dificultat: Fàcil
						
						
 Afegir valoració
 Afegir valoració
													Ingredients
- 1/2 barra de pa sec aprox.
- 300 g. d'espinacs
- 4 dents d'all
- 4 ous
- Formatge rallat
- Oli i sal
 4 racions
 4 racions
Elaboració
							Es posa oli amb una casola i es sufragis els alls, el pa i els espinacs, es cobreix d'aigua i es deixa bullir una mig hora, es va remenant de tant en tant perquè quedin fines i no s'enganxin. Quan estan, es posen amb una safata, es baten els ous i es tiren per damunt de la sopa, es posa el formatge rallat per damunt dels ous i es posa a gratinar, quan esta gratinat hi ha es pot servi.
														
 45min
  45min 
Notes
al gust
 Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes
 
						Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes 						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 2353 visites.
 2353 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    


 
									 
									![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)

 Altres
 Altres Truita
 Truita Llegums i verdures
 Llegums i verdures Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes 
  Amanides i plats freds
 Amanides i plats freds 
  
 
 Postres i dolços
 Postres i dolços Carns
 Carns





 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram