Sèpia estofada
												Categoria: 
						
						 Llegums i verdures
 
						Llegums i verdures
						
						
						
						
						
						Típica de:  Espanya → Catalunya
 Espanya → Catalunya
						
						Estació:  primavera
 primavera  estiu
 estiu  tardor
 tardor  hivern
 hivern 
													Dificultat: Fàcil
						
						
Ingredients
- Una sèpia bruta grosseta
- 250g de pèsols
- Una patata grosseta
- Dues safranories
- Una ceba tendra
- Oli i sal
 4 racions
 4 racions
Elaboració
							Ès troseja la sèpia es posa en una cassola amb l'oli roent, en compte de esquitxar-vos, quant la sèpia començar a estar toveta s'afegeix: La patata, la ceba i les safranories, s'ha fluixa el foc, es tapa i es deix que faci xup xup, quant começar a estar la verdura cuita s'incorporent els pèsols i la sal corresponent, es torna a tapar i fins que estiguin els pèsols aldentes, hi ha es pot servir.
														
 1h
 1h 
 Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes
 
						Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes 						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 2283 visites.
 2283 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    



 Afegir valoració
 Afegir valoració 
								![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 Peixos i mariscos
 Peixos i mariscos 
  Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes 
  Carns
 Carns 
  Estofat
 Estofat 
 
 Postres i dolços
 Postres i dolços
 Altres
 Altres



 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram