Pota de vedella estofada

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Dues potes de vedella, tallades a trossos de quatre dits de gruix.
  • Sis fulles de llorer
  • Una branca d'api
  • Dues cebes
  • Sis grans d'all pelats
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Aigua
  • Un grapat de grans de pebre negre
  • Tomàquet fregit
  • Ví blanc
  • Julivert
  • Pa fregit
  • Un grapat d'ametlles torrades

4 racions

Elaboració

Primer de tot, en una olla amb aigua, posem a coure els trossos de pota, amb : aigua, sal, els grans de pebre, una ceba tallada per la meitat, tres alls pelats, tres fulles de llorer, i una branca d'api.
Quan la pota és cuita, la traiem, i escorrem una mica del brou, i ho reservem.
A part, en una cassola de terrissa, fregim amb oli d'oliva,: una ceba picolada, tres fulles de llorer, i tres alls pelats, laminats.
Quan és mig fregit, afegim el tomàquet fregit, i un raig de vi blanc. Afegim una mica del brou de coure la pota, i deixem que cogui a foc lent.
Seguidament, afegim la pota, i deixem que es cogui tot plegat, una estona més.
A part, fem una picada amb : pa fregit, les ametlles, un all pelat, i julivert. Ho afegim a la cassola, i deixem coure uns dotze minuts més, i ja la tenim llesta per servir.

40min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

672 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!