Filet de Vedella amb Xampinyons

Categoria:
Estació:
Dificultat: Inexperts

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 2 Filet de Vedella
  • 100g Xampinyons
  • All
  • Julivert

2 racions

Elaboració

Netejem i tallem a làmines els Xampinyons (També els venen ja nets i tallats).
Amb una mica d'oli a una paella, sofregim els xampinyons amb 1 o 2 grans d'all (segons la mida) ben picat fins que s'hagi begut quasibé tot el suc.
Agefim el julivert picat.
Amb la miqueta de suc que quedi a la paella, sense retirar el sofregit, afegim els filets de Vedella fent volta i volta.
El tall queda cuit al punt absorvint el gust del sofregit.
Ja es pot emplatar.

15min

Notes

Coent el filet amb el suc del sofregit, fa que el tall no quedi gens ressec.


Recepta de cuina de Filet de Vedella amb Xampinyons

Filet de Vedella amb Xampinyons

Etiquetes:         Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

5028 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
La clotxa
La clotxa
Altres Entrepà
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: