Fricandó de Vedella
												Categoria: 
						
						 Carns
 
						Carns
						
						
						
						
						
						Típica de:  Espanya → Catalunya
 Espanya → Catalunya
						
						Estació:  tardor
 tardor  hivern
 hivern 
													Dificultat: Mitjana
						
						
 Afegir valoració
 Afegir valoració
													Ingredients
- 1 kg de bistecs de bou
- Conyac
- Canyella en pols
- 2 cebes
- 3 tomàquets
- 1 ca-bessa d'alls
- Un parell de fulles de llaure
- Un grapat d'avellanes
- Pèsols
- Rovellons
- Farina
- Sal
- Oli d'oliva verge
- 1/2 litre de brou de carn
- 2 llesques de pa
- Pebre negre
 8 racions
 8 racions
Utensilis
Cassola
Elaboració
							Posem el bistecs de bou a (amaçarà) amb sal, oli, canyella en pols, conyac i pebre negre (tota la nit a la nevera).
L'endemà s'enfarinen els bistecs, es passen per oli en una paella i es reserven.
Agafem en una cassola, i posem oli i fem el sofregit amb alls, cebes, tomàquets, oli i sal.
Tot seguit afegim els bistecs de bou i 1/2 litre de brou de carn.
Quan arrenca a bullir, hi afegim els pèsols i rovellons.
En una paella fregim 4 alls, 2 llesques de pa i les avellanes.
Quan està fet, ho piquem tot, ho afegim a la cassola i ho deixem coure fins que estigui al punt.
														
 1h 30min
 1h 30min 
 Etiquetes: 
						Fricandó
 
						Etiquetes: 
						Fricandó  						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 5342 visites.
 5342 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    


![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 
  
  
  Peixos i mariscos
 Peixos i mariscos Estofat
 Estofat 
 
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Postres i dolços
 Postres i dolços Llegums i verdures
 Llegums i verdures
 Altres
 Altres



 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram