FricandĂł de Vedella

Categoria:
Origen: Espanya > Catalunya
EstaciĂł:
Dificultat: Mitjana

ValoraciĂł: Encara no te valoracions Afegir valoraciĂł

Ingredients

  • 1 kg de bistecs de bou
  • Conyac
  • Canyella en pols
  • 2 cebes
  • 3 tomĂ quets
  • 1 ca-bessa d'alls
  • Un parell de fulles de llaure
  • Un grapat d'avellanes
  • Pèsols
  • Rovellons
  • Farina
  • Sal
  • Oli d'oliva verge
  • 1/2 litre de brou de carn
  • 2 llesques de pa
  • Pebre negre

8 racions

Utensilis

Cassola

ElaboraciĂł

Posem el bistecs de bou a (amaçarà) amb sal, oli, canyella en pols, conyac i pebre negre (tota la nit a la nevera).
L'endemĂ  s'enfarinen els bistecs, es passen per oli en una paella i es reserven.
Agafem en una cassola, i posem oli i fem el sofregit amb alls, cebes, tomĂ quets, oli i sal.
Tot seguit afegim els bistecs de bou i 1/2 litre de brou de carn.
Quan arrenca a bullir, hi afegim els pèsols i rovellons.
En una paella fregim 4 alls, 2 llesques de pa i les avellanes.
Quan estĂ  fet, ho piquem tot, ho afegim a la cassola i ho deixem coure fins que estigui al punt.

1h 30min


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxida a: FricandĂł de Vedella

Enllaça aquesta recepta:

2186 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol¡licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.




Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!