Llengua de vedella estofada, amb bolets, i cebetes de "platillo" agredolces

Categoria:
Tipus de plat:
Origen: Espanya > Catalunya
EstaciĂł:
Dificultat: Mitjana

ValoraciĂł: Encara no te valoracions Afegir valoraciĂł

Ingredients

  • Dues llengues de vedella, cuites
  • Un pot de barreja de bolets, de 500 grams
  • 400 grams de cebetes de "platillo"
  • Una ceba picolada
  • Dues fulles de llorer
  • Sis alls pelats
  • TomĂ quet fregit de pot
  • Vinagre de Mòdena
  • Sucre
  • Sal
  • Mel
  • VĂ­ negre
  • Oli d'oliva
  • Conyac

4 racions

ElaboraciĂł

En una paella amb oli d'oliva, posem: les cebetes pelades, un polsim de sucre, i un polsim de sal. Deixem que vagin coentse a foc molt lent. Anem remenant de tant en tant, i quan són mig cuites, les reguem amb : ví negre, vinagre de Mòdena, i un bon raig de mel.
Quan ja sĂłn cuites, les reservem.
A part, en una paella amb oli d'oliva, saltem els bolets, amb un polsim de sal, i quan sĂłn cuits, els reservem.
Agafem les llengues ja cuites, ( tambĂŠ les podem coure nosaltres, perĂł ĂŠs mĂŠs prĂ ctic comprarles ja cuites).
Les pelem amb l'ajut de un ganivet molt fĂ­, i seguidament, les tallem a rodanxes de un dit de gruix, aproximadament.
A part, en una cassola de terrissa, amb oli d'oliva, posem a fregir : la ceba picolada, els alls pelats, i dues fulles de llorer.
Seguidament, afegim un raig de tomĂ quet fregit,i un raig de conyac. Afegim una mica de brou, o aigua, i deixem que cogui lentament. A continuaciĂł, afegim : la llengua filetejada, els bolets, i les cebetes. Deixem que s'acabi tot plegat, fins que la llengua estigui toveta, i ja ho podrem servir a taula, en la mateixa cassola.

1h


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Llengua de vedella estofada, amb bolets, i cebetes de "platillo" agredolces

Enllaça aquesta recepta:

1600 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol¡licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.




Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!