Magret d'ànec amb cebetes confitades i salsa agradolça de magrana
Categoria:
Carns
Estació: tardor
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- Un magret d'ànec
- Una dotzena de cebetes pelades
- Una magrana madura
- Un got de vinagre balsàmic
- Una collerada petita de mel de taronger
- Oli de girasol
- Sal i pebre
2 racions
Elaboració
Confitem les cebetes posant-les en una paella cobertes amb oli de girasol i deixant que es vagin fent a foc lent. Quan estiguin al punt reservar i mantenir-les calentes.
Fem la salsa agradolça de magrana. En una paella, hi posem un rajolí d'oli de girasol i fregim a foc lent els grans de la magrana donant voltes per tal que no es cremin. Quan veieu que han deixat suc, afagiu el vinagre balsàmic i continueu remanant. Quan veieu que ha reduit una quarta part, afagiu la mel de taronger i continueu remanant. Podeu apagar el foc quan veieu que ha reduit a la meitat.
Salpebreu el magret d'ànec i en una paella amb unes gotes d'oli de girasol, fregiu-lo just que quedi doraret per les dues bandes.
Ja podeu montar el plat:
Talleu el magret en rodanxes i les distribuiu en el plat. Afagiu les cebetes i adorneu amb la salsa agradolça.
Notes
Recepta d'invenció pròpia
Etiquetes: Magret d'ànec Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3084 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.