Magret d'ànec amb cebetes confitades i salsa agradolça de magrana
Ingredients
- Un magret d'ànec
- Una dotzena de cebetes pelades
- Una magrana madura
- Un got de vinagre balsàmic
- Una collerada petita de mel de taronger
- Oli de girasol
- Sal i pebre
2 racions
Elaboració
Confitem les cebetes posant-les en una paella cobertes amb oli de girasol i deixant que es vagin fent a foc lent. Quan estiguin al punt reservar i mantenir-les calentes.
Fem la salsa agradolça de magrana. En una paella, hi posem un rajolí d'oli de girasol i fregim a foc lent els grans de la magrana donant voltes per tal que no es cremin. Quan veieu que han deixat suc, afagiu el vinagre balsàmic i continueu remanant. Quan veieu que ha reduit una quarta part, afagiu la mel de taronger i continueu remanant. Podeu apagar el foc quan veieu que ha reduit a la meitat.
Salpebreu el magret d'ànec i en una paella amb unes gotes d'oli de girasol, fregiu-lo just que quedi doraret per les dues bandes.
Ja podeu montar el plat:
Talleu el magret en rodanxes i les distribuiu en el plat. Afagiu les cebetes i adorneu amb la salsa agradolça.
Notes
Recepta d'invenció pròpia
Etiquetes:
Magret d'ànec
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2253 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Aquesta recepta ha estat publicada en el Tot Badalona en el número 133 del dia 16-3-2018 (pag 33)...
Moltes gràcies, Joan
D'entrada, la paraula burballa, en el català de mallorca, significa encenall. En cuina, parlem de burballes arrissades quan...
Sí, ho faré. Gràcies
Hi ha l'opció de posar-hi crema d'ametlla en lloc del iogurt però pel meu gust queda una mica massa dolç.