Llangostins rostits amb anous
Categoria:
Peixos i mariscos
Típica de: Delta de l'Ebre
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- 12 llagostins
- 1 llima
- 8 anous
- 1 got de conyac
- 2 alls
- Pebre picant en pols
- Oli d'oliva
- Sal
Elaboració
En una platera poseu els llagostins i els macereu amb el suc de la llima
i el got de conyac. Pasada una 1/2 hora, els rostiu, procuran que no es
torrin massa, prepareu una picada amb els anous, els alls, el pebre picant
en pols, l'oli d'oliva i la sal.
Ha de quedar una salsa molt fina. Afegiu el suquet amb el que heu macerat
els llagostins i aneu-ho remenant per lligar tots els ingredients.
Poseu els llagostins en una plátera i els aboqueu per damunt la picada
Teniu en conte que han de quedar ben coberts
Notes
Els podeu acompanyar amb rodanxes de pa torrat amb melmelada d'alberginia
Etiquetes:
Llagostins especials Marisc
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1394 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Hola,Sra Gloria , el ous es possen al començar amb el sucre i la mantega ? i junt amb les clares , o per separat Grácies
Gràcies a tu , per llegir-les i provar-les
Amiga Enriqueta, en compte de espinancs, es pot fer amb un altra verdura ?. Els espinacs no em senten bé
Amic Joan ¿que son les cervelas salutaçions
Fa molt de goig, te de esta bonissim