Llangostins rostits amb anous
Categoria:
Peixos i mariscos
Típica de: Delta de l'Ebre
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 12 llagostins
- 1 llima
- 8 anous
- 1 got de conyac
- 2 alls
- Pebre picant en pols
- Oli d'oliva
- Sal
Elaboració
En una platera poseu els llagostins i els macereu amb el suc de la llima
i el got de conyac. Pasada una 1/2 hora, els rostiu, procuran que no es
torrin massa, prepareu una picada amb els anous, els alls, el pebre picant
en pols, l'oli d'oliva i la sal.
Ha de quedar una salsa molt fina. Afegiu el suquet amb el que heu macerat
els llagostins i aneu-ho remenant per lligar tots els ingredients.
Poseu els llagostins en una plátera i els aboqueu per damunt la picada
Teniu en conte que han de quedar ben coberts
Notes
Els podeu acompanyar amb rodanxes de pa torrat amb melmelada d'alberginia
Etiquetes: Llagostins especials Marisc Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2716 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.