Llangostins rostits amb anous

Categoria:
EstaciĂł:
Dificultat: FĂ cil

ValoraciĂł: Encara no te valoracions Afegir valoraciĂł

Ingredients

  • 12 llagostins
  • 1 llima
  • 8 anous
  • 1 got de conyac
  • 2 alls
  • Pebre picant en pols
  • Oli d'oliva
  • Sal

ElaboraciĂł

En una platera poseu els llagostins i els macereu amb el suc de la llima
i el got de conyac. Pasada una 1/2 hora, els rostiu, procuran que no es
torrin massa, prepareu una picada amb els anous, els alls, el pebre picant
en pols, l'oli d'oliva i la sal.
Ha de quedar una salsa molt fina. Afegiu el suquet amb el que heu macerat
els llagostins i aneu-ho remenant per lligar tots els ingredients.
Poseu els llagostins en una plĂĄtera i els aboqueu per damunt la picada
Teniu en conte que han de quedar ben coberts

Notes

Els podeu acompanyar amb rodanxes de pa torrat amb
melmelada d'alberginia


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Llangostins rostits amb anous

Enllaça aquesta recepta:

932 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol¡licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Marcada com a favorita per:



Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!