Llangostins rostits amb anous

Categoria:
Típica de: Delta de l'Ebre
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 12 llagostins
  • 1 llima
  • 8 anous
  • 1 got de conyac
  • 2 alls
  • Pebre picant en pols
  • Oli d'oliva
  • Sal

Elaboració

En una platera poseu els llagostins i els macereu amb el suc de la llima
i el got de conyac. Pasada una 1/2 hora, els rostiu, procuran que no es
torrin massa, prepareu una picada amb els anous, els alls, el pebre picant
en pols, l'oli d'oliva i la sal.
Ha de quedar una salsa molt fina. Afegiu el suquet amb el que heu macerat
els llagostins i aneu-ho remenant per lligar tots els ingredients.
Poseu els llagostins en una plátera i els aboqueu per damunt la picada
Teniu en conte que han de quedar ben coberts

Notes

Els podeu acompanyar amb rodanxes de pa torrat amb melmelada d'alberginia


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3009 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: