Llangostins rostits amb anous

Categoria:
Típica de: Delta de l'Ebre
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 12 llagostins
  • 1 llima
  • 8 anous
  • 1 got de conyac
  • 2 alls
  • Pebre picant en pols
  • Oli d'oliva
  • Sal

Elaboració

En una platera poseu els llagostins i els macereu amb el suc de la llima
i el got de conyac. Pasada una 1/2 hora, els rostiu, procuran que no es
torrin massa, prepareu una picada amb els anous, els alls, el pebre picant
en pols, l'oli d'oliva i la sal.
Ha de quedar una salsa molt fina. Afegiu el suquet amb el que heu macerat
els llagostins i aneu-ho remenant per lligar tots els ingredients.
Poseu els llagostins en una plátera i els aboqueu per damunt la picada
Teniu en conte que han de quedar ben coberts

Notes

Els podeu acompanyar amb rodanxes de pa torrat amb melmelada d'alberginia


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2505 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: