Coca de pasta de full, amb crema i ametlla de granet
												Categoria: 
						
						 Postres i dolços
 
						Postres i dolços
						
						
						
						Tipus de plat: Coca
						Recepta per forn
						Típica de:  Espanya → Catalunya
 Espanya → Catalunya
						
						Estació:  primavera
 primavera  estiu
 estiu  tardor
 tardor  hivern
 hivern 
													Dificultat: Fàcil
						
						
 Afegir valoració
 Afegir valoració
													Ingredients
- Pasta de full
- Crema pastissera,( la podeu trobar a les meves receptes)
- 200 grams d'ametlla en granet
- Sucre
- Farina
- Gelatina de poma
 6 racions
 6 racions
Utensilis
Paper sulfuritzat
Una safata plana pel forn
Una mànega pastissera, amb un broc llis
Una safata plana, mitjana
Un bufador
Una safata rectangular de cartró amb blonda
Un corró per estirar la pasta de full
Un corró per punxar la pasta de full
Un pinzell
Un cassó mitjà
Elaboració
							Primerament, fem la crema pastissera com explico a la meva recepta, i un cop feta la reservem. A part, posem l'ametlla de granet en una safata barrejada amb sucre, i la posem en el forn a 180º, fins que l'ametlla és una mica torrada i caramelitzada.
Seguidament, espolsem el marbre de la cuina amb farina, i estirem la pasta de full amb l'ajud del corró. Tot seguit punxem la pasta de full amb l'ajud del corró per punxar i ho enfornem a 180º, fins que la pasta de full és cuita.
A continuació, amb l'ajud de la mànega pastissera escampem la crema per damunt de tota la superficie de la pasta de full, la espolsem amb sucre, i ho cremem amb l'ajud del bufador.
Tot seguit, pintem tota la crema amb gelatina de poma calenta, i ho espolsem amb l'ametlla de granet torrada.
Deixem que es refredi la coca, i ja la podrem servir a taula amb la safata de cartró amb blonda.
														
 1h
 1h 
 Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes
 
						Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes 						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 4016 visites.
 4016 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    


 Fernanda Bausili
 Fernanda Bausili![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 
  Peixos i mariscos
 Peixos i mariscos Sopes i cremes
 Sopes i cremes 
  Natilles
 Natilles 
 
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Carns
 Carns Llegums i verdures
 Llegums i verdures
 Altres
 Altres




 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram