Coca de iogurt amb poma
Categoria:
Postres i dolços
Recepta per forn
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Un iogurt natural o de llimona
- 2 mesures de iogurt de sucre
- 3/4 de mesura de iogurt d'oli
- 3 mesures de iogurt de farina (mitja mesura ha de ser de Maicena)
- 3 ous
- Pell de llimona ratllada
- Un sobre de Royal
- Una poma golden
Per decorar:
- Xocolata per fonde o crema d'avellanes
- Lacasitos
8 racions
Utensilis
Un motllo rodó o rectangular
Elaboració
Mentre comencem a preparar la coca encenem el forn a 180 graus.
Separem els rovells de les clares i muntem les clares a punt de neu.
Barregem els rovells amb el sucre i a continuació afegim l'oli, el iogurt, l'anís i la pell de llimona ratllada.
Incorporem la farina tamisada i al final afegim les clares muntades, sense remenar gaire per tal que no baixin.
Quan ho tenim tot barrejat, incorporem la poma tallada a trossets no gaire grossos.
Tirem la barreja dins un motllo engrassat i el posem a coure al forn durant uns 40 minuts.
Treiem la coca del forn i la deixem refredar.
Si volem la podem decorar amb xocolata fosa al bany maria o amb la crema d'avellanes.
La podem guarnir amb lacasitos.
1h
Notes
Es pot afegir a la massa 50 cc. d'anís.
Etiquetes:
Coca Postres
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
9223 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Jo també hi afegeixo uns quants pèsols
Moltes grácies Quim. Els tornaré a fer tal com tu els fas.
Hola Quim. A mi m'agradava molt fer els seitons en vinagre pero ja no els faig perque diuen que primer s'han de congelar...
Gracies per la correcció. Es important escriure bé la nostra llengua
Avui sí que puc accedir a les receptes