Coca de iogurt amb poma

Ingredients

  • Un iogurt natural o de llimona
  • 2 mesures de iogurt de sucre
  • 3/4 de mesura de iogurt d'oli
  • 3 mesures de iogurt de farina (mitja mesura ha de ser de Maicena)
  • 3 ous
  • Pell de llimona ratllada
  • Un sobre de Royal
  • Una poma golden

Per decorar:

  • Xocolata per fonde o crema d'avellanes
  • Lacasitos

8 racions

Utensilis

Un motllo rodó o rectangular

Elaboració

Mentre comencem a preparar la coca encenem el forn a 180 graus.
Separem els rovells de les clares i muntem les clares a punt de neu.
Barregem els rovells amb el sucre i a continuació afegim l'oli, el iogurt, l'anís i la pell de llimona ratllada.
Incorporem la farina tamisada i al final afegim les clares muntades, sense remenar gaire per tal que no baixin.
Quan ho tenim tot barrejat, incorporem la poma tallada a trossets no gaire grossos.
Tirem la barreja dins un motllo engrassat i el posem a coure al forn durant uns 40 minuts.
Treiem la coca del forn i la deixem refredar.
Si volem la podem decorar amb xocolata fosa al bany maria o amb la crema d'avellanes.
La podem guarnir amb lacasitos.

1h

Notes

Es pot afegir a la massa 50 cc. d'anís.


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

7047 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:

4 comentaris:

Núria Almansa diu:
Caram! quina pinta
Raquel Horta B diu:
Sembla boníssima!!!!!!
Àngels Fernández Guillén diu:
Quin fallo! No m'havia adonat que faltava el iogurt!
Ja ho he arreglat. Gràcies per l'avís.
Fernanda Bausili diu:
Hola Angels, he fet la recepta del pastis i m'ha quedat bonissim, jo ho he adornat amb fideus de chocolata, hi ha estat un éxit. Una abraçada


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!