Merengues
												Categoria: 
						
						 Postres i dolços
 
						Postres i dolços
						
						
						
						
						
						
						
						Estació:  primavera
 primavera  estiu
 estiu  tardor
 tardor  hivern
 hivern 
													Dificultat: Fàcil
						
						
 Afegir valoració
 Afegir valoració
													Ingredients
- 4 clares d'ou
- Una mica de sal
- 1 cullerada petita de vainilla
- 25gr. de sucre
- 100gr. de sucre
 6 racions
 6 racions
Elaboració
							Es baten les clares a punt de neu.
S'hi afegeix al sucre, la vainilla en pols i una mica de sal. Es barreja amb un moviment de baix a dalt.
La pasta que s'obté es posa en recipients de paper on, prèviament, s'hi ha escampat sucre.
Es couen al forn durant tres quarts d'hora però amb poc foc i deixant la porta oberta.
Quan es treuen del forn s'han de deixar refredar, i abans de servir s'hi escampa el sucre.
														
 40min
  40min 
 Etiquetes: 
						Postres
 
						Etiquetes: 
						Postres  						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 4986 visites.
 4986 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    


![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 
  
 
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Carns
 Carns Llegums i verdures
 Llegums i verdures
 Altres
 Altres Entrepà
 Entrepà



 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram