Merengues

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 4 clares d'ou
  • Una mica de sal
  • 1 cullerada petita de vainilla
  • 25gr. de sucre
  • 100gr. de sucre

6 racions

Elaboració

Es baten les clares a punt de neu.
S'hi afegeix al sucre, la vainilla en pols i una mica de sal. Es barreja amb un moviment de baix a dalt.
La pasta que s'obté es posa en recipients de paper on, prèviament, s'hi ha escampat sucre.
Es couen al forn durant tres quarts d'hora però amb poc foc i deixant la porta oberta.
Quan es treuen del forn s'han de deixar refredar, i abans de servir s'hi escampa el sucre.

40min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4986 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
La clotxa
La clotxa
Altres Entrepà
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: