Pannacota de maduixes

Categoria:
Dificultat: FĂ cil

ValoraciĂł: **** 4/5 (1 valoracions) Afegir valoraciĂł

Ingredients

  • 1/2 kg de maduixes
  • 1/2 litre de nata(no especificava quina, jo li vaig posar per muntar)
  • 12 lĂ mines de gelatina
  • 100 gr de sucre + una cullerada sopera de sucre

6 racions

ElaboraciĂł

Per fer la capa de maduixes posem 6 fulls de gelatina en remull amb aigua freda.
DesprĂ©s triturem les maduixes amb la cullerada de sucre, i ho passem pel xino, posem a escalfar la barreja i quan estigui calenta ho treiem del foc i anem afegint un per un els fulls de gelatina escurreguts, barrejant-ho tot mol bĂ© fins que la gelatina estigui totalment dissolta, ho posem en un motlle o en gotets, aixĂČ a la vostra elecciĂł i deixem que qualli a la nevera unes 2 hores.
Ara seguirem per fer la capa de nata, posarem en remull la resta de la gelatina.
Escalfem la nata amb la resta del sucre, i fem el mateix procediment que amb la maduixa, quan estigui calent ho treiem del foc i afegim la gelatina. Ho deixem refredar, mirem que la maduixa hagi solidificat una mica i ho posem amb molt de compte a sobre, ho tornem a posar a la nevera unes 4 hores més, o sinó d'un dia per l'altre.

1h


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Pannacota de maduixes

Enllaça aquesta recepta:

1850 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Marcada com a favorita per:



Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!