Pannacota de maduixes
Categoria:
Postres i dolços
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1/2 kg de maduixes
- 1/2 litre de nata(no especificava quina, jo li vaig posar per muntar)
- 12 làmines de gelatina
- 100 gr de sucre + una cullerada sopera de sucre
6 racions
Elaboració
Per fer la capa de maduixes posem 6 fulls de gelatina en remull amb aigua freda.
Després triturem les maduixes amb la cullerada de sucre, i ho passem pel xino, posem a escalfar la barreja i quan estigui calenta ho treiem del foc i anem afegint un per un els fulls de gelatina escurreguts, barrejant-ho tot mol bé fins que la gelatina estigui totalment dissolta, ho posem en un motlle o en gotets, això a la vostra elecció i deixem que qualli a la nevera unes 2 hores.
Ara seguirem per fer la capa de nata, posarem en remull la resta de la gelatina.
Escalfem la nata amb la resta del sucre, i fem el mateix procediment que amb la maduixa, quan estigui calent ho treiem del foc i afegim la gelatina. Ho deixem refredar, mirem que la maduixa hagi solidificat una mica i ho posem amb molt de compte a sobre, ho tornem a posar a la nevera unes 4 hores més, o sinó d'un dia per l'altre.
1h
Etiquetes:
Postres
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3361 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.