Pannacota de maduixes
Categoria:
Postres i dolços
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1/2 kg de maduixes
- 1/2 litre de nata(no especificava quina, jo li vaig posar per muntar)
- 12 làmines de gelatina
- 100 gr de sucre + una cullerada sopera de sucre
6 racions
Elaboració
Per fer la capa de maduixes posem 6 fulls de gelatina en remull amb aigua freda.
Després triturem les maduixes amb la cullerada de sucre, i ho passem pel xino, posem a escalfar la barreja i quan estigui calenta ho treiem del foc i anem afegint un per un els fulls de gelatina escurreguts, barrejant-ho tot mol bé fins que la gelatina estigui totalment dissolta, ho posem en un motlle o en gotets, això a la vostra elecció i deixem que qualli a la nevera unes 2 hores.
Ara seguirem per fer la capa de nata, posarem en remull la resta de la gelatina.
Escalfem la nata amb la resta del sucre, i fem el mateix procediment que amb la maduixa, quan estigui calent ho treiem del foc i afegim la gelatina. Ho deixem refredar, mirem que la maduixa hagi solidificat una mica i ho posem amb molt de compte a sobre, ho tornem a posar a la nevera unes 4 hores més, o sinó d'un dia per l'altre.
1h
Etiquetes:
Postres
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2192 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Us pensaveu que no me n'adonaria que heu plagiat la meva recepta? Sé que n'hi ha de molts tipus de maneres de fer la truita,...
Senzilla però amb un resultat espectacular. Per cert la patata on l'has trobat? Jo fa molt que la busco però encara no...
No, primer vas fent les capes de verdures i quan ho tens tot hi poses la barreja dels ous amb la llet així d'aquesta manera...
Prenc nota de la recepta, senzilla i fàcil
Un aspecte, espectacular