Naxos lleugerament picants amb formatge i pernil
Categoria:
Ous i làctics
Tipus de plat: Aperitiu
Recepta per forn
Dificultat: Inexperts

Ingredients
- 1 bossa de naxos
- 100 gr de pernil dolç a daus
- Pebre vermell picant
- Formatge ratllat variat
4 racions
Elaboració
En una font apte per el forn hi posem els naxos, el que m'ha passat és que al posar tots els naxos de cop doncs no han quedat tots amb formatge, per el que us recomano que poseu uns quants naxos, pebre vermell picant per sobre uns quans daus de pernil dolç i la meitat del formatge ratllat, seguidament la resta dels naxos, més pebre picant, la resta del pernil i finalment la resta del formatge.
Ho posem al forn tradicional o al microones fins que veiem que el formatge sigui fos.
15min

Etiquetes:
Naxos
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1707 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Us pensaveu que no me n'adonaria que heu plagiat la meva recepta? Sé que n'hi ha de molts tipus de maneres de fer la truita,...
Senzilla però amb un resultat espectacular. Per cert la patata on l'has trobat? Jo fa molt que la busco però encara no...
No, primer vas fent les capes de verdures i quan ho tens tot hi poses la barreja dels ous amb la llet així d'aquesta manera...
Prenc nota de la recepta, senzilla i fàcil
Un aspecte, espectacular