Naxos lleugerament picants amb formatge i pernil

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Dificultat: Inexperts

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 bossa de naxos
  • 100 gr de pernil dolç a daus
  • Pebre vermell picant
  • Formatge ratllat variat

4 racions

Elaboració

En una font apte per el forn hi posem els naxos, el que m'ha passat és que al posar tots els naxos de cop doncs no han quedat tots amb formatge, per el que us recomano que poseu uns quants naxos, pebre vermell picant per sobre uns quans daus de pernil dolç i la meitat del formatge ratllat, seguidament la resta dels naxos, més pebre picant, la resta del pernil i finalment la resta del formatge.
Ho posem al forn tradicional o al microones fins que veiem que el formatge sigui fos.

15min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2562 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
La clotxa
La clotxa
Altres Entrepà
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: