Naxos lleugerament picants amb formatge i pernil
												Categoria: 
						
						 Ous i làctics
 
						Ous i làctics
						
						
						
						Tipus de plat: Aperitiu
						Recepta per forn
						
						
						
													Dificultat: Inexperts
						
						
 Afegir valoració
 Afegir valoració
													Ingredients
- 1 bossa de naxos
- 100 gr de pernil dolç a daus
- Pebre vermell picant
- Formatge ratllat variat
 4 racions
 4 racions
Elaboració
							En una font apte per el forn hi posem els naxos, el que m'ha passat és que al posar tots els naxos de cop doncs no han quedat tots amb formatge, per el que us recomano que poseu uns quants naxos, pebre vermell picant per sobre uns quans daus de pernil dolç i la meitat del formatge ratllat, seguidament la resta dels naxos, més pebre picant, la resta del pernil i finalment la resta del formatge.
Ho posem al forn tradicional o al microones fins que veiem que el formatge sigui fos.
														
 15min
  15min 
 Etiquetes: 
						Naxos
 
						Etiquetes: 
						Naxos  						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 2562 visites.
 2562 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    


 
									![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 Postres i dolços
 Postres i dolços Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Altres
 Altres Llegums i verdures
 Llegums i verdures Amanides i plats freds
 Amanides i plats freds 
  Amanida
 Amanida 
  
 
 Carns
 Carns




 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram