Amanida de salsitxa amb formatge-especialitat Suïssa

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Suïssa → Zürich
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 6 salsitxes (Cervelat)
  • 1 cullerada de mostassa suau
  • 3 cullerades de vinagre de vi blanc
  • 4 cullerades d'oli
  • 1 cullerada de maionesa
  • 1 manat de cibulet picat ben fi
  • Sal i pebre al gust
  • 100 grams de Gruyere
  • 100 grams de Emmental
  • 2 tomàquets tallats a quarts
  • 6 cogombrets en vinagre picats fins
  • 1 ceba tendra picada o en cèrcols
  • 1 cabdell d'amanida
  • 2 ous durs tallats a quarts

4 racions

Elaboració

L'amanida de salsitxa amb formatge es prepara simplement amb un bon oli d'oliva i vinagre, també pot usar-se de gira-sol que és més neutre.
El millor és utilitzar un vinagre neutral com el vinagre de vi blanc, a 3 cullerades de vinagre s'afegeixen 4 cullerades d'oli per arribar a obtenir una tendència lleugerament àcida, diferent a l'adorn de l'amanida normal.
Aquesta barreja es condimenta amb una cullerada de mostassa, mahonesa, sal i pebre. A continuació, es pela la Cervelat i es talla en rodanxes, daus o tires i s'afegeixen juntament amb la resta d'ingredients al recipient amb el guarniment, barrejar bé i seguidament afegir els cèrcols de ceba i el formatge Gruyere i Emmental tallat en daus.
Reserva el preparat una mitja hora a temperatura ambient abans de servir, no a la nevera !!!.
Veureu que és un plat que sap a glòria i fa la boca aigua!.

Notes

Per a la preparació tradicional de l'amanida de salsitxa amb formatge, els suïssos fem servir la salsitxa Cervelat. En els nostres països veïns, s'usen altres embotits cuits, com la Lió, també embotits freds, pot ser utilitzada la salsitxa Regensburg o el xoriço d'Àustria. En espanya aquesta classe de salsitxa (cervelat) es troba fàcilment en els establiments Lydl o Aldi


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1839 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de maig:

Crema de pastanaga
Crema de pastanaga
Sopes i cremes
Cookies de xocolata
Cookies de xocolata
Postres i dolços
Carxofes amb gambes
Carxofes amb gambes
Llegums i verdures
Saltejat de pèsols i sepia
Saltejat de pèsols i sepia
Peixos i mariscos
Ous al plat
Ous al plat
Ous i làctics
Carbonada flamande
Carbonada flamande
Carns Estofat
Orquestres
Orquestres
Amanides i plats freds Aperitiu
Filets de lluç a l'anglesa
Filets de lluç a l'anglesa
Peixos i mariscos Fritada

Veure receptes de maig i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: