Amanida de salsitxa amb formatge-especialitat Suïssa
												Categoria: 
						
						 Amanides i plats freds
 
						Amanides i plats freds
						
						
						
						Tipus de plat: Amanida
						
						Típica de:  Suïssa → Zürich
 Suïssa → Zürich
						
						Estació:  primavera
 primavera  estiu
 estiu  tardor
 tardor  hivern
 hivern 
													Dificultat: Fàcil
						
						
 Afegir valoració
 Afegir valoració
													Ingredients
- 6 salsitxes (Cervelat)
- 1 cullerada de mostassa suau
- 3 cullerades de vinagre de vi blanc
- 4 cullerades d'oli
- 1 cullerada de maionesa
- 1 manat de cibulet picat ben fi
- Sal i pebre al gust
- 100 grams de Gruyere
- 100 grams de Emmental
- 2 tomàquets tallats a quarts
- 6 cogombrets en vinagre picats fins
- 1 ceba tendra picada o en cèrcols
- 1 cabdell d'amanida
- 2 ous durs tallats a quarts
 4 racions
 4 racions
Elaboració
							L'amanida de salsitxa amb formatge es prepara simplement amb un bon oli d'oliva i vinagre, també pot usar-se de gira-sol que és més neutre. 
El millor és utilitzar un vinagre neutral com el vinagre de vi blanc, a 3 cullerades de vinagre s'afegeixen 4 cullerades d'oli per arribar a obtenir una tendència lleugerament àcida, diferent a l'adorn de l'amanida normal. 
Aquesta barreja es condimenta amb una cullerada de mostassa, mahonesa, sal i pebre. A continuació, es pela la Cervelat i es talla en rodanxes, daus o tires i s'afegeixen juntament amb la resta d'ingredients al recipient amb el guarniment, barrejar bé i seguidament afegir els cèrcols de ceba i el formatge Gruyere i Emmental tallat en daus. 
Reserva el preparat una mitja hora a temperatura ambient abans de servir, no a la nevera !!!. 
Veureu que és un plat que sap a glòria i fa la boca aigua!.
														
Notes
Per a la preparació tradicional de l'amanida de salsitxa amb formatge, els suïssos fem servir la salsitxa Cervelat. En els nostres països veïns, s'usen altres embotits cuits, com la Lió, també embotits freds, pot ser utilitzada la salsitxa Regensburg o el xoriço d'Àustria. En espanya aquesta classe de salsitxa (cervelat) es troba fàcilment en els establiments Lydl o Aldi
 Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes
 
						Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes 						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 1956 visites.
 1956 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    


 
									 
									 Meri Cuinetes
 Meri Cuinetes![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 45 min.
 45 min. 
  Amanida
 Amanida 
  
  
  
 
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Postres i dolços
 Postres i dolços Carns
 Carns Llegums i verdures
 Llegums i verdures
 Altres
 Altres



 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram