Amanida de salsitxa amb formatge-especialitat Suïssa

Categoria:
Tipus de plat:
Origen: Suïssa → Zürich
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 6 salsitxes (Cervelat)
  • 1 cullerada de mostassa suau
  • 3 cullerades de vinagre de vi blanc
  • 4 cullerades d'oli
  • 1 cullerada de maionesa
  • 1 manat de cibulet picat ben fi
  • Sal i pebre al gust
  • 100 grams de Gruyere
  • 100 grams de Emmental
  • 2 tomàquets tallats a quarts
  • 6 cogombrets en vinagre picats fins
  • 1 ceba tendra picada o en cèrcols
  • 1 cabdell d'amanida
  • 2 ous durs tallats a quarts

4 racions

Elaboració

L'amanida de salsitxa amb formatge es prepara simplement amb un bon oli d'oliva i vinagre, també pot usar-se de gira-sol que és més neutre.
El millor és utilitzar un vinagre neutral com el vinagre de vi blanc, a 3 cullerades de vinagre s'afegeixen 4 cullerades d'oli per arribar a obtenir una tendència lleugerament àcida, diferent a l'adorn de l'amanida normal.
Aquesta barreja es condimenta amb una cullerada de mostassa, mahonesa, sal i pebre. A continuació, es pela la Cervelat i es talla en rodanxes, daus o tires i s'afegeixen juntament amb la resta d'ingredients al recipient amb el guarniment, barrejar bé i seguidament afegir els cèrcols de ceba i el formatge Gruyere i Emmental tallat en daus.
Reserva el preparat una mitja hora a temperatura ambient abans de servir, no a la nevera !!!.
Veureu que és un plat que sap a glòria i fa la boca aigua!.

Notes

Per a la preparació tradicional de l'amanida de salsitxa amb formatge, els suïssos fem servir la salsitxa Cervelat. En els nostres països veïns, s'usen altres embotits cuits, com la Lió, també embotits freds, pot ser utilitzada la salsitxa Regensburg o el xoriço d'Àustria. En espanya aquesta classe de salsitxa (cervelat) es troba fàcilment en els establiments Lydl o Aldi


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

402 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!