Minestrone amb Pollastre
Categoria:
Sopes i cremes
Tipus de plat: Sopa
Típica de: Itàlia
Estació: tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Una ceba menuda trinxada
- Un all trinxat
- 2 cuixes de pollastre (cuixa + besanca) desossades i tallades a dauets
- 400 g de verdura variada tallada en juliana o a dauets menuts (ex: 2 carlotes, 1 carabasseta, una mica de col, de bledes, de brècol, 1 branca d’api, ceba, etc. Jo utilitze habitualment les bosses que ja venen preparades perquè porten verdura molt variada)
- 120 g de bacó (una caixeta del que vénen ja tallat)
- 400 g de tomaca trossejada (1 pot menut)
- 750-800 ml de brou de pollastre (de brick)
- 200 g de fesols cuits (1/2 pot de vidre)
- 40 g de pasta curta (ex. galets núm. 10, fideus de forat, etc.)
- Una mica d’orenga (opcional)
- Oli, sal i una culleradeta de sucre
- Parmesà ratllat per a servir
5 racions
Utensilis
Cassola
Elaboració
1.- Posa en la cassola una mica d’oli. Quan estiga calent daura la ceba i l’all.
2.- Desprès daura el pollastre, i el bacó.
3.- Agrega la verdura i salta uns 5 minuts.
4.- Ara posa la tomaca, una culleradeta de sucre i una mica de sal (molt poca perquè en compte d’aigua posem brou). Deixa coure a foc moderat-baix uns 8-10 minuts o fins que reduïsca una mica. Remena de tant en tant.
5.- Afegeix el caldo i el fesols, i deixa que bulla 10 minuts més.
6.- Agrega la pasta i cou els minuts que indique el fabricant.
Segons el tipus de pasta que utilitzes, si veus que acabada la cocció t’ha quedat la sopa massa densa, afegeix-li una miqueta més de caldo.
7.- Serveix amb parmesà ratllat per sobre.
Si voleu veure les fotos del pas a pas, visiteu www.cuinadiari.com
Bon profit!!
50min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2482 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.