Minestrone amb Pollastre

Categoria:
Tipus de plat:
Origen: ItĂ lia
EstaciĂł:
Dificultat: FĂ cil

ValoraciĂł: **** 4/5 (1 valoracions) Afegir valoraciĂł

Ingredients

  • Una ceba menuda trinxada
  • Un all trinxat
  • 2 cuixes de pollastre (cuixa + besanca) desossades i tallades a dauets
  • 400 g de verdura variada tallada en juliana o a dauets menuts (ex: 2 carlotes, 1 carabasseta, una mica de col, de bledes, de brècol, 1 branca d’api, ceba, etc. Jo utilitze habitualment les bosses que ja venen preparades perquè porten verdura molt variada)
  • 120 g de bacĂł (una caixeta del que vĂŠnen ja tallat)
  • 400 g de tomaca trossejada (1 pot menut)
  • 750-800 ml de brou de pollastre (de brick)
  • 200 g de fesols cuits (1/2 pot de vidre)
  • 40 g de pasta curta (ex. galets nĂşm. 10, fideus de forat, etc.)
  • Una mica d’orenga (opcional)
  • Oli, sal i una culleradeta de sucre
  • ParmesĂ  ratllat per a servir

5 racions

Utensilis

Cassola

ElaboraciĂł

1.- Posa en la cassola una mica d’oli. Quan estiga calent daura la ceba i l’all.
2.- Desprès daura el pollastre, i el bacó.
3.- Agrega la verdura i salta uns 5 minuts.
4.- Ara posa la tomaca, una culleradeta de sucre i una mica de sal (molt poca perquè en compte d’aigua posem brou). Deixa coure a foc moderat-baix uns 8-10 minuts o fins que reduïsca una mica. Remena de tant en tant.
5.- Afegeix el caldo i el fesols, i deixa que bulla 10 minuts mĂŠs.
6.- Agrega la pasta i cou els minuts que indique el fabricant.
Segons el tipus de pasta que utilitzes, si veus que acabada la cocció t’ha quedat la sopa massa densa, afegeix-li una miqueta més de caldo.
7.- Serveix amb parmesĂ  ratllat per sobre.
Si voleu veure les fotos del pas a pas, visiteu www.cuinadiari.com
Bon profit!!

50min


Recepta de cuina de Minestrone amb Pollastre

Minestrone amb Pollastre
per Marta CuinaDiari

Etiquetes: NingĂş ha etiquetat aquesta recepta Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Minestrone amb Pollastre

Enllaça aquesta recepta:

1054 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol¡licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Marcada com a favorita per:



Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!