Closques d'ou de xocolata
Per a decorar les vostres mones de Pasqua
												Categoria: 
						
						 Postres i dolços
 
						Postres i dolços
						
						
						
						Tipus de plat: Pastís
						Recepta per microones
						
						
						Estació:  primavera
 primavera 
													Dificultat: Fàcil
						
						
Ingredients
- Xocolata negra
- Xocolata blanca
Utensilis
Bol, gerreta, espàtula, globus petits, gots de boca estreta (tants com globus vullguem decorar)
Elaboració
							1.- Unfla tants globus com vullgues decorar.
2.- Fon la xocolata al microones a baixa temperatura. El temps dependrà de la quantitat que vullgues fer però és important que vages obrint el microones de tant en tant per a vigilar que no es creme.
3.- Barreja amb una espàtula perquè es desfaça bé. Posa’l en una gerreta perquè siga més còmode abocar-lo sobre el globus.
4.- Per a decorar-los, posa els globus a sobre de gots de boca estreta.
5.- Vés tirant la xocolata per sobre i decora al teu gust.
Important: Vigila que la xocolata no estiga massa calenta perquè et poden petar els globus. Els pots fer amb diferents capes perquè tinguen més cos. Si vols, entre capa i capa pots ficar-los una estona al congelador però no és del tot necessari, sobre tot si la decoració la fas sense massa miraments com nosaltres.
6.- Quan acabes de decorar-los, fica’ls a la nevera perquè s’endurisca la xocolata.
7.- Per a traure el globus punxa’l i arrenca’l amb molta cura.
Suggeriment: Aquesta idea la vaig veure a la revista Good to know. Si us decidiu a fer-los, deixant unes vores uniformes i fent-los amb vàries capes perquè siguen més ferms, poden ser també una idea molt bona i original per a presentar postres a mode de cassoleta, per exemple unes maduixes amb nata, una mousse…literalment, per a menjar-se fins i tot el plat!!
Si voleu veure la foto del pas a pas aqui la teniu: http://cuinadiari.blogspot.com.es/2013/03/closques-dou-de-xocolata.html
														
 30min
  30min 
Notes
Com la Pasqua ja és aquí, hem decidit fer unes Closques d’Ou de Xocolata per si voleu decorar les vostres mones i aquest ha estat el resultat...
 Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes
 
						Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes 						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 2763 visites.
 2763 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    



 Afegir valoració
 Afegir valoració 
								 
									![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 
  
  
  
 
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Carns
 Carns Llegums i verdures
 Llegums i verdures
 Altres
 Altres Entrepà
 Entrepà



 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram