Brownie de xocolata blanca

Ingredients

  • 3 ous
  • 90 gr sucre
  • 3 cullerades de llet sencera
  • 125 gr xocolata blanca
  • 125 gr de mantega
  • 8 gr llevat químic (royal)
  • 80 gr de farina de repostería
  • 50 gr nous

6 racions

Elaboració

Per començar fondrem la xocolata blanca amb la mantega, un cop foses ho barrejarem bé i reservarem. Agafarem un bol i batrem els ous amb el sucre a mà amb una barilla, un cop obtinguem una mescla homogènia hi afegirem la llet i el llevat. Després afegirem la barreja de la mantega amb la xocolata, procurant que no estigui calent. Finalment afegim la farina tamissada i seguim batent a mà fins que tots els ingredients quedin ben lligats. Per acabar hi posarem les nous. Posarem la barreja en un motlle i ho posarem al microones 5 minuts a màxima potència. Sobretot el més important és deixar-lo reposar dins del microones sense obrir la porta entre 5 i 10 minuts. Un cop passat aquest temps, desmotllarem i el podem decorar al vostre gust, jo hi he afegint unes nous, però hi podeu posar el que volgueu.

20min


Recepta de cuina de Brownie de xocolata blanca
per Meri Cuinetes

Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2564 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: