Cake salat de salsitxa
Categoria:
Amanides i plats freds
Estació: primavera
estiu
tardor
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 4 ous
- 150g de farina
- 125g de llet
- 100g d'oli d'oliva
- 1 sobre de llevat químic
- 100g de formatge curat d'ovella , ratllat.
- un pessic de sal
- 8 salsitxes
6 racions
Elaboració
Preescalfem el forn a 200º
Barregem la llet amb l'oli.
Hi afegim els ous i ho batem bé.
A poc a poc hi incorporem la farina barrejada amb el llevat.
I al final hi barregem el formatge, ratllat el més fi possible.
Preparem un motlle amb oli i farina i hi aboquem una mica de massa, hi posem un parelll de salsitxes tallades per la meitat, una mica més de massa, un parell de salsitxes més i així fins que s'acabin.
Ho courem al forn a 200º entre 35 i 45 minuts.
1h
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3422 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
són molt bones aquestes tomaques quim... acompanyant la carn a la brassa a casa triomfen! PTNTS Dolça
Celebro que t'agradi Àngels. Si el fas ja em diràs què t'ha semblat.
Hola; Tinc farina de garrofa i fa dies que em ronda pel cap provar de fer un coc. Queda ben esponjós? I el gust? m'han...
I si no és divendres sant també és esplèndida aquesta recepta!! A casa nostra per divendres sant cassoleta de bacallà...
La ratafia fa la mateixa funció de l'anís, de deixar-la brillant del damunt????