Cupcakes de pastisset
Si hi ha algun dolç realment representatiu de les terres de l’Ebre, n’és sens dubte el pastisset, la recepta del qual ha passat de pares a fills al llarg d’anys, immutable com el propi riu.
												Categoria: 
						
						 Postres i dolços
 
						Postres i dolços
						
						
						
						
						Recepta per forn
						
						
						
													Dificultat: Mitjana
						
						
Ingredients
Per a la massa:
- 80 grams de sucre
- 80 grams de farina
- 60 millilitres d’oli d’oliva suau
- 2 ous “talla M”
- 1 culleradeta de llevat químic
- 1 culleradeta d’extracte de vainilla (nosaltres l’hem utilitzat en pasta)
- 2 pastissets de cabell d’àngel de Tortosa
Per al farcit:
- 50 grams de confitura de cabell d’àngel
Per a la crema de mantega (buttercream):
- 200 grams de mantega (temperatura ambient)
- 275 grams de sucre glas
- 1 culleradeta d’extracte de vainilla
- 1 rajolí de llet
- Confitura de cabell d’àngel
- Pastissets minis per decorar
 6 racions
 6 racions
Utensilis
Batedora
Elaboració
							Pre-escalfa el teu forn a 180°, 160° si aquest és amb ventilador, i prepara la safata per cupcakes amb 6 càpsules de paper, en aquest cas nosaltres hem fet servir unes metal•litzades que les hem decorat amb una puntilleta a l’estil pubilla.
Tamisa la farina amb el llevat en un bol i reserva.
Bat el sucre amb l’oli verge extra, a poder ser DOP Oli del Baix Ebre – Montsià, és clar!. Afegeix-hi els ous, un a un, fins que s’integrin i la barreja s’aclareixi. Ara es el torn de la farina amb el llevat i ho bats tot a velocitat baixa fins que sigui homogènia. Esmicola la pasta de dos pastissets amb les mans, que no quedin trossos massa grans però tampoc els facis pols, rega-ho amb la mistela i l’anís i mescla-ho tot amb la massa.
Reparteix la barreja per les càpsules, sense omplir més de dos terceres parts. Posa al forn de vint a vint-i-cinc minuts o fins que punxant un escuradents aquest en surti net. Després de deixar refredar 5 minuts al motlle, traspassa els cupcakes a una reixeta fins que es refredin completament. Un cop freds, forada amb el descoratjador de pomes i omple amb la confitura de cabell d’àngel.
El frosting el farem de crema de mantega (buttercream), tamisa el sucre glas i el col•loca en un bol juntament amb la mantega, una culleradeta de vainilla en pasta, un rajolí de llet i dos cullerades de confitura de cabell d’àngel.
Cobreix el bol perquè no hi hagi esquitxades, i bat a velocitat baixa un minut. Després, puja la potència i bat almenys de 5 – 7 minuts al màxim. Decora els cupcakes usant la màniga pastissera amb el broquet d’estrella oberta i per a acabar-lo de mudar li fiques la meitat d’un pastisset mini.
														
 50min
  50min 
 Etiquetes: 
						25min  Anís  Batedora  Buttercream  Cavell d'angel  Concurs  Cupcake  Dolç  Extracte de vainilla  Facil  Farina  Forn  Frosting  Gastronoamics  Gastronomia  Llet  Llevat  Mantega  Mistela  Oli  Ou  Pastisset  Postres  Recepta  Reposteria  Sucre  Sucre glas  Terres de l’Ebre
 
						Etiquetes: 
						25min  Anís  Batedora  Buttercream  Cavell d'angel  Concurs  Cupcake  Dolç  Extracte de vainilla  Facil  Farina  Forn  Frosting  Gastronoamics  Gastronomia  Llet  Llevat  Mantega  Mistela  Oli  Ou  Pastisset  Postres  Recepta  Reposteria  Sucre  Sucre glas  Terres de l’Ebre  						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 3500 visites.
 3500 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    



 Afegir valoració
 Afegir valoració 
								 
									![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)



 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Carns
 Carns Llegums i verdures
 Llegums i verdures
 Altres
 Altres Entrepà
 Entrepà



 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram