Crema de carbassa
La crema de carbassa és molt sana i té molta aportació nutricional. I és molt fàcil i ràpida de fer: es triga tant, o menys, que en elaborar una sopa de sobre.
												Categoria: 
						
						 Sopes i cremes
 
						Sopes i cremes
						
						
						
						Tipus de plat: Crema
						
						
						Dieta: 						vegetariana
						
						Estació:  tardor
 tardor  hivern
 hivern 
													Dificultat: Fàcil
						
						
Ingredients
- 400 gr. de Carbassa
- 3 Pastanagues
- 1 Porro (la part blanca)
- 1 Patata (200 0.300 gr)
- 100 ml. de Nata
- Oli d'oliva
- Sal
 4 racions
 4 racions
Elaboració
							En una olla a pressió posem totes les verdures netes i tallades a trossets.
Cobrim d'aigua.
Fem una culleradeta d'oli d'oliva i assaonem.
Tapem i deixem coure a foc mitjà-baix 20 minuts. El temps dependrà de com sigui la teva olla a pressió, que segur que ja li tens agafat el punt. Més o menys el mateix que quan cous verdures per elaborar un puré.
Destapem, si veiem que té molta aigua i ens pot deixar la crema alguna cosa liquada traiem i reservem una mica de brou.
La resta ho triturem a la Thermomix o batedora juntament amb la nata i un fil d'oli d'oliva en cru.
Provem el punt de sal i servim la crema de carbassa molt calenteta.
														
 30min
  30min 
Notes
Si tenim una mica de temps podem preparar una graciosa salsera amb la mateixa carbassa buidant-la uniformement (tal com veiem en la imatge).
 Etiquetes: 
						30 min  4 ració  Carbassa  Carbassa pastissera  Crema  Cucurbita  Fàcil  Nata  Pastanaga  Pastis  Patata  Porro  Sopa  Vegà  Vegetarià  Verdura
 
						Etiquetes: 
						30 min  4 ració  Carbassa  Carbassa pastissera  Crema  Cucurbita  Fàcil  Nata  Pastanaga  Pastis  Patata  Porro  Sopa  Vegà  Vegetarià  Verdura  						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 4873 visites.
 4873 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    



 Afegir valoració
 Afegir valoració 
								 
									![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 Postres i dolços
 Postres i dolços 
  Peixos i mariscos
 Peixos i mariscos Natilles
 Natilles 
  Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Llegums i verdures
 Llegums i verdures
 Carns
 Carns
 Altres
 Altres




 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram