Crema de carbassa
La crema de carbassa és molt sana i té molta aportació nutricional. I és molt fàcil i ràpida de fer: es triga tant, o menys, que en elaborar una sopa de sobre.
Categoria:
Sopes i cremes
Tipus de plat: Crema
Dieta: vegetariana
Estació: tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 400 gr. de Carbassa
- 3 Pastanagues
- 1 Porro (la part blanca)
- 1 Patata (200 0.300 gr)
- 100 ml. de Nata
- Oli d'oliva
- Sal
4 racions
Elaboració
En una olla a pressió posem totes les verdures netes i tallades a trossets.
Cobrim d'aigua.
Fem una culleradeta d'oli d'oliva i assaonem.
Tapem i deixem coure a foc mitjà-baix 20 minuts. El temps dependrà de com sigui la teva olla a pressió, que segur que ja li tens agafat el punt. Més o menys el mateix que quan cous verdures per elaborar un puré.
Destapem, si veiem que té molta aigua i ens pot deixar la crema alguna cosa liquada traiem i reservem una mica de brou.
La resta ho triturem a la Thermomix o batedora juntament amb la nata i un fil d'oli d'oliva en cru.
Provem el punt de sal i servim la crema de carbassa molt calenteta.
30min
Notes
Si tenim una mica de temps podem preparar una graciosa salsera amb la mateixa carbassa buidant-la uniformement (tal com veiem en la imatge).

Etiquetes:
30 min 4 ració Carbassa Carbassa pastissera Crema Cucurbita Fàcil Nata Pastanaga Pastis Patata Porro Sopa Vegà Vegetarià Verdura
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2976 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Hahaha, si, l'amor és un dels motors de la cuina, sens dubte.
Espero que t'agradin, ja ens contaràs.
Gracies, ho tindré en compte. Però l’autèntic cuiner i artífex d’aquesta recepta es en David Gimenez, a ell li dec el...