Empanada de carn
Ingredients
- 1 culleradeta de pebre
- 2 o 4 filets de llom de vedella, depenen del gruix
- 2 culleradetes d’oli d’oliva
- 2 cullerades de salsa de tomàquet pesto
- 1 rotlle de pasta de milfulls fresca
- 1 ou, lleugerament batut
- 1 cullerada d’aigua freda
- Molt d’amor
 2 racions
 2 racions
Utensilis
Tallador en forma de cor
Elaboració
							Sempre que relacionem Sant Valentí amb menjar ho fem sobretot amb les postres, dolços i xocolates decorats sense mesura.Avui vull compartir alguna cosa diferent, un bon bistec amb molt d’amor.
Per arrodonir el menú farem servir pèsols cuits al vapor. Us recomano començar el sopar de Sant Valentí amb una amanida, alguna cosa lleugera per trencar el gel. Per descomptat, no pot faltar una ampolla de cava per brindar.
Primer de tot, per fer la recepta, amuntega els bistecs un sobre l’altre, si són de formes irregulars, lliga’ls amb fil de cuina abans de posar-los a la paella perquè s’aguantin bé junts.
Que els filets es daurin per ambdós costats, assegura’t que no queda massa cru al centre. Elimina els cordills en acabar.
Mentre, estira la massa de pasta de milfulls en forma de cub, que sigui prou gran com per cobrir tota la carn.
Una vegada que la carn estigui ben daurada cobreix-li una de les cares amb salsa pesto de tomàquet. Posa els filets al centre de la massa amb el pesto cap avall.
Amb un tallador de galetes en forma de cor talla dos extrems de la massa, et quedaran els cors per decorar després. Embolica la massa al voltant dels filets, que quedi tot ben tapat com si fos un fardell. Dóna la volta al fardell, de manera que quedi la salsa de tomàquet a la part superior i posa-ho en una safata de forn.
Mulla un pinzell amb una barreja d’aigua i ou i pinta tota la part superior perquè quedi més brillant i et sigui més fàcil enganxar els dos cors que hem tallat abans, s’enforna de 22 a 25 minuts a 190 º C. Un cop cuit presenta-ho amb guarnició de pèsols. No oblidis portar a casa un ram de roses vermelles per al dia de Sant Valentí, i posar-les en el centre de taula . Pots decorar la taula amb tovallons de tela i espelmes de color vermell per donar-li al sopar del Dia de Sant Valentí encara més caliu. I és clar, farem una mica de xocolata per a les postres ?
														
 25min
  25min 
 Etiquetes: 
						25min  Al vapor  Bistec  Forn  Milfulls  Pèsols  Romantic  Sant Valentí
 
						Etiquetes: 
						25min  Al vapor  Bistec  Forn  Milfulls  Pèsols  Romantic  Sant Valentí  						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 3151 visites.
 3151 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    


 
 
						 hivern
 hivern
 Afegir valoració
 Afegir valoració 
								 
									![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)

 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Altres
 Altres 
  Llegums i verdures
 Llegums i verdures 
  Carpaccio
 Carpaccio 
  Salses
 Salses 
  Peixos i mariscos
 Peixos i mariscos 
 
 Postres i dolços
 Postres i dolços




 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram