Empanada de l’horta
Categoria:
Llegums i verdures
Tipus de plat: Coca
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- 1 paquet de pasta de full (2 fulls)
- 1 carbassó
- 200 g de carbassa
- 1 albergínia petita
- 1 ceba
- 1 tomàquet
- 1 ou
- Sèsam
4 racions
Elaboració
Deixeu descongelar la pasta de full.
Mentrestant, talleu a daus petits les verdures (és aconsellable pelar
el tomàquet), poseu-les totes en una paella i deixeu-les coure uns 20 minuts aproximadament.
Un cop fredes, poseu les verdures sobre un full de pasta, tapeu-les amb un altre full i tanqueu pels quatre costats amb l’ajuda d’una forquilla el rectangle que
us quedarà.
Bateu l’ou i unteu-ne l’empanada amb l’ajuda d’un pinzell.
Escampeu-hi per damunt el sèsam.
Amb el forn preescalfat a 200º, coeu l’empanada uns 20 minuts.
Etiquetes:
Empanada Verdures
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
413 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
La carn es posa amb el sofregit de ceba, aquesta recepta és de l'any 2014. En aquells temps no érem perfectes.
A mi personalment m'agrada ferrats, però pots fer-los al teu gust, si els poses crus, necessites els 10 a 15 minuts de forn,...
Amiga Rosa: Aquestes hamburgueses d'ou, els'hi fa molta il·lusió als petits. Bon profit el dia que les facis. Una...
Amiga Rosa M'alegra moltíssim que t'hagi agradat la recepta, totes les meves receptes, són fàcils de fer sense...
Amic Jordi: Normalment les receptes alemanyes no poso foto, no obstant aquí l'he publicat, una abraçada. Joan.c