Empanada de l’horta

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 paquet de pasta de full (2 fulls)
  • 1 carbassó
  • 200 g de carbassa
  • 1 albergínia petita
  • 1 ceba
  • 1 tomàquet
  • 1 ou
  • Sèsam

4 racions

Elaboració

Deixeu descongelar la pasta de full.
Mentrestant, talleu a daus petits les verdures (és aconsellable pelar
el tomàquet), poseu-les totes en una paella i deixeu-les coure uns 20 minuts aproximadament.
Un cop fredes, poseu les verdures sobre un full de pasta, tapeu-les amb un altre full i tanqueu pels quatre costats amb l’ajuda d’una forquilla el rectangle que
us quedarà.
Bateu l’ou i unteu-ne l’empanada amb l’ajuda d’un pinzell.
Escampeu-hi per damunt el sèsam.
Amb el forn preescalfat a 200º, coeu l’empanada uns 20 minuts.


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

329 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Joan Corminas diu:
A partir de demà tornaré a passar les fotos de la recepta, ja que retorno a Suïssa. Una abraçada per tots i totes


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!