Nius caramel·litzats de poma amb formatge de cabra

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 4 pomes golden
  • 1 rulo de formatge de cabra.
  • 4 cullerades soperes de sucre.

4 racions

Utensilis

Paper vegetal de cuinar

Elaboració

Agafem i pelem les pomes, tot seguit les tallem a grills (o com els grills d'una taronja).
Les disposarem a sobre d'una safata de forn amb paper vegetal perquè no s'enganxin a la safata, tot i fent com si fos un niu.
Tot seguit tallarem el formatge a rodanxes mes o menys fines segons el nostre criteri i les dipositarem a sobre dels nius preparats a la safata.
Ara només caldrà ensucrar per sobre els nius i posar al forn fins que veiem que queda tot caramel·litzat (una mica torradet).
Tan ho podem servir una mica calentó com fred.

20min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4156 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

3 comentaris:

Jordi Mora I Garrido diu:
tan es pot servir a un entrant o com un postre.
Jordi Mora I Garrido diu:
Bones. Haig de dir en honor a la veritat, que aquesta recepta es de la meva dona. De part seva, esperem que en gaudiu tan com nosaltres d´ella.Salut i bon profit!!
Jordi Mora I Garrido diu:
L´altre variant sobre la recepta , consisteix en vers del sucre, hi afegiu unes herbes aromatiques tipus "provençal", a mes, una mica d´orenga i pebre negre. Probeu-ho, molt senzill i del·liciós.

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: