Nius caramel·litzats de poma amb formatge de cabra
Ingredients
- 4 pomes golden
- 1 rulo de formatge de cabra.
- 4 cullerades soperes de sucre.
4 racions
Utensilis
Paper vegetal de cuinar
Elaboració
Agafem i pelem les pomes, tot seguit les tallem a grills (o com els grills d'una taronja).
Les disposarem a sobre d'una safata de forn amb paper vegetal perquè no s'enganxin a la safata, tot i fent com si fos un niu.
Tot seguit tallarem el formatge a rodanxes mes o menys fines segons el nostre criteri i les dipositarem a sobre dels nius preparats a la safata.
Ara només caldrà ensucrar per sobre els nius i posar al forn fins que veiem que queda tot caramel·litzat (una mica torradet).
Tan ho podem servir una mica calentó com fred.
20min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2192 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Hola companys, la meva dona la fa de mort. Ella fa servir la pasta "brise", que es pot trobar a qualsevol super. També...
Moltes gracies per la rectificació i la aclaració!!!.
Si, tens raó amic Quim. Es cert, no redueix el suquet, peró si ajuda a la cocció. Demano disculpes.
L´altre variant sobre la recepta , consisteix en vers del sucre, hi afegiu unes herbes aromatiques tipus "provençal", a...
Bones. Haig de dir en honor a la veritat, que aquesta recepta es de la meva dona. De part seva, esperem que en gaudiu tan com...