Flam de coco
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Flam
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 litre de llet de coco
- 6 cullerades soperes de sucre
- 2 sobres de preparat per flam ( tipus "mandarin").
10 racions
Elaboració
Agafem la llet de coco (a de ser llet de coco), que la podem trobar a qualsevol comerç o gran superfície. En aquest cas substituïm la llet de vaca per els que no toleren la llet de vaca; la fem bullir, reservant una mica per afegir després a la barreja que tot seguit farem.
Mentrestant agafem els sobres, i el sucre i en un bol ho barregem tot amb un barrejador de varetes fins que tingui una textura homogènia i li afegirem la llet de coco que em reservat abans i ho barregem tot junt.
Tot seguit ho afegim a la llet que ja bull remenant amb el batedor i deixem bullir uns 2-3 minuts remenant seguit fins que agafi la textura desitjada.
Preparem els motlles amb sucre cremat al fons i aboquem la llet ja bullida, deixem refredar i al frigorífic tot seguit.La quantitat de sucre depèn del grau de dolçor que li vulgueu donar als flams.
10min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1003 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Hola companys, la meva dona la fa de mort. Ella fa servir la pasta "brise", que es pot trobar a qualsevol super. També...
Moltes gracies per la rectificació i la aclaració!!!.
Si, tens raó amic Quim. Es cert, no redueix el suquet, peró si ajuda a la cocció. Demano disculpes.
L´altre variant sobre la recepta , consisteix en vers del sucre, hi afegiu unes herbes aromatiques tipus "provençal", a...
Bones. Haig de dir en honor a la veritat, que aquesta recepta es de la meva dona. De part seva, esperem que en gaudiu tan com...