Flam d´ou
												Categoria: 
						
						 Postres i dolços
 
						Postres i dolços
						
						
						
						
						
						
						
						Estació:  primavera
 primavera  estiu
 estiu  tardor
 tardor  hivern
 hivern 
													Dificultat: Fàcil
						
						
 Afegir valoració
 Afegir valoració
													Ingredients
- 2 litres de llet
- 12 ous
- 2 pells de llimona
- 8 cullerades de sucre
 12 racions
 12 racions
Elaboració
							En una olla posarem, la llet, els ous batuts, el sucre i les pells de llimona ho remenem bé amb l'ajuda de les vari-les
Deixarem que s'escalfi una mica sense deixar de remenar.
Abans de posar-ho a la flamera amb el sucre cremat, ho passarem per un colador.
Coure al forn al bany maria durant 1 hora a 180 graus.
														
 30min
  30min 
 Etiquetes: 
						Postres
 
						Etiquetes: 
						Postres  						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 5807 visites.
 5807 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    


![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 Peixos i mariscos
 Peixos i mariscos Altres
 Altres
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Carns
 Carns Llegums i verdures
 Llegums i verdures
 Entrepà
 Entrepà



 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram