Flam d´ou

Categoria:
EstaciĂł:
Dificultat: FĂ cil

ValoraciĂł: Encara no te valoracions Afegir valoraciĂł

Ingredients

  • 2 litres de llet
  • 12 ous
  • 2 pells de llimona
  • 8 cullerades de sucre

12 racions

ElaboraciĂł

En una olla posarem, la llet, els ous batuts, el sucre i les pells de llimona ho remenem bĂŠ amb l'ajuda de les vari-les
Deixarem que s'escalfi una mica sense deixar de remenar.
Abans de posar-ho a la flamera amb el sucre cremat, ho passarem per un colador.
Coure al forn al bany maria durant 1 hora a 180 graus.

30min


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Flam d´ou

Enllaça aquesta recepta:

2833 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol¡licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Marcada com a favorita per:



Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!