Flam d´ou

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 2 litres de llet
  • 12 ous
  • 2 pells de llimona
  • 8 cullerades de sucre

12 racions

Elaboració

En una olla posarem, la llet, els ous batuts, el sucre i les pells de llimona ho remenem bé amb l'ajuda de les vari-les
Deixarem que s'escalfi una mica sense deixar de remenar.
Abans de posar-ho a la flamera amb el sucre cremat, ho passarem per un colador.
Coure al forn al bany maria durant 1 hora a 180 graus.

30min


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2972 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!