Pastis de xocolate i fruits secs

Categoria:
Recepta per
EstaciĂł:
Dificultat: FĂ cil

ValoraciĂł: **** 4/5 (1 valoracions) Afegir valoraciĂł

Ingredients

  • 200gr. de xocolata sense llet per fondre
  • 125gr. de sucre
  • 100gr. de mantega
  • 5 ous
  • 50gr. d'ametlles torrades
  • 50gr. d'avellanes torrades
  • 50gr. de nous
  • 25gr. de farina
  • Nata montada i cacau en pols

8 racions

ElaboraciĂł

Fondre el xocolata amb la mantega. Batre las yemas amb el sucre fins que quedin cremoses; afegirem el xocolata fos, la farina i els fruits secs ben triturats, hi incorporarem les clares a punt de neu.
Ho abocarem en un motlle, prèviament enfarinat, i ho posarem a forn suau, al bany maria, durant 40 minuts.
Desmotllar-lo i adornar-lo amb la nata i el cacau en pols.

1h


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Pastis de xocolate i fruits secs

Enllaça aquesta recepta:

1797 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol¡licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Marcada com a favorita per:



Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!