Pastis de xocolate i fruits secs
Categoria:
Postres i dolços
Recepta per forn
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 200gr. de xocolata sense llet per fondre
- 125gr. de sucre
- 100gr. de mantega
- 5 ous
- 50gr. d'ametlles torrades
- 50gr. d'avellanes torrades
- 50gr. de nous
- 25gr. de farina
- Nata montada i cacau en pols
8 racions
Elaboració
Fondre el xocolata amb la mantega. Batre las yemas amb el sucre fins que quedin cremoses; afegirem el xocolata fos, la farina i els fruits secs ben triturats, hi incorporarem les clares a punt de neu.
Ho abocarem en un motlle, prèviament enfarinat, i ho posarem a forn suau, al bany maria, durant 40 minuts.
Desmotllar-lo i adornar-lo amb la nata i el cacau en pols.
1h
Etiquetes: Postres de xocolate Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3800 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.