Pastis de xocolate i fruits secs

Ingredients

  • 200gr. de xocolata sense llet per fondre
  • 125gr. de sucre
  • 100gr. de mantega
  • 5 ous
  • 50gr. d'ametlles torrades
  • 50gr. d'avellanes torrades
  • 50gr. de nous
  • 25gr. de farina
  • Nata montada i cacau en pols

8 racions

Elaboració

Fondre el xocolata amb la mantega. Batre las yemas amb el sucre fins que quedin cremoses; afegirem el xocolata fos, la farina i els fruits secs ben triturats, hi incorporarem les clares a punt de neu.
Ho abocarem en un motlle, prèviament enfarinat, i ho posarem a forn suau, al bany maria, durant 40 minuts.
Desmotllar-lo i adornar-lo amb la nata i el cacau en pols.

1h


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4052 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de novembre:

Bunyols de bacallà
Bunyols de bacallà
Peixos i mariscos
Castanyes en almívar
Castanyes en almívar
Postres i dolços
Xampinyons farcits
Xampinyons farcits
Llegums i verdures
Panellets
Panellets
Postres i dolços
Cassoleta de calamars farcits
Cassoleta de calamars farcits
Peixos i mariscos

Veure receptes de novembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: