Pastís de bikini

Ingredients

  • 20 talls de pernil dolç
  • 8 talls de formatge (tipus adams)
  • 1 paquet de pa de motlle gran sense crosta
  • 2 paquets de crema de llet de 200 ml.
  • Sucre cremat i 8 ous

8 racions

Utensilis

Un motlle rodó d'un pam de diàmetre
un batedor de varetes

Elaboració

En un motlle rodó d'un pam de diàmetre, posar-hi sucre cremat (com per un flam) després es va posant, el pernil que quedi tot folrat, tenint en compte que de les vores ha de sobrar la meitat.
En un vol de vidre, deixatarem 8 ous, i ho barregem amb la crema de llet. Se suquen les llesques de pa amb la barreja anterior, i es van col·locant dintre el motlle, alternativament, pa formatge pa pernil.
S'ha d'acabar amb pa, que s'embolica amb el pernil de les vores, es tira la resta del bol per sobre i al forn fins que qualli.

1h


Recepta de cuina de Pastís de bikini

Pastís de bikini

Foto de Miquel À. Marina

Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

9789 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

6 comentaris:

Miquel À. Marina diu:
Un bon plat per anar d'excursió.
Goyi, Marta i Ramon diu:
Molt bon plat, però el sucre ens sobre. Poder és per qué no l'hem tastat, segur que és molt bó.
Rosa i antoni diu:
es un plat per un bon berenar.
Pere i Roser diu:
A nosaltres ens semblaria millor formatge emental
Carme i merce diu:
una recepta practica perque es pot fer al dia abans.
Claudiia domingo diu:
Es moolt bo!! Per fer un bon berenar amb la familia i els amics!!Es moolt bo!!:)

Afegir comentari
 

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: