Amanida de pinya i alvocats

Categoria:
Estació:
Dificultat: Inexperts

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 2 pinyes petites
  • 2 alvocats
  • 8 cullerades de maionesa
  • 1 llimona

4 racions

Elaboració

Tallar les pinyes i buidar-les deixant les parets de 1cm. aproximadament de grossor. Tallar la polpa a daus i reservar tot el suc que desprengui.
Pelar els alvocats i tallar la polpa a daus. Amanir amb el suc de llimona.
Barrejar la maionesa amb el suc de pinya reservat i una cullerada de suc de llimona, afegint els daus de pinya i els de alvocats, barrejant amb compte.
Farcirem les pinyes, i les deixarem a la nevera fins el moment de servir-les.

30min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

5758 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de febrer:

Bunyols de bacallà
Bunyols de bacallà
Peixos i mariscos Bunyols
Salsa de fesols negres
Salsa de fesols negres
Llegums i verdures
Coca de llardons
Coca de llardons
Postres i dolços Pastís
Atmetllats
Atmetllats
Postres i dolços Galetes

Veure receptes de febrer i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: