Bescuit de pinya
Categoria:
Postres i dolços
Recepta per forn
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 pot de pinya
- 1 iogurt de llimona
- 3 mesures (de iogurt) de farina
- 3 mesures (de iogurt) de sucre
- 4 ous
- 1 mesura (de iogurt) d'oli de gira-sol
- 1 sobre de llevat (tipus Royal)
- La pell d'una llimona (ratllada)
4 racions
Elaboració
Posem el iogurt en un pot ( l'envàs el guardem per fer les mesures dels ingredients). Batrem els ous amb el sucre, fins que quedi cremos. Afegim la farina i el llevat (tot tamizat) Afegim el iogurt de llimona, l'oli i la pell de llimona ratllada. Anem batent fins que ens quedi una
masa, llisa i esponjosa.
Pre-escalfem el forn a 180ºC
En un motlle (rodó..., rectangular....o quadrat, es indiferent) pasarem la mantega i espolsarem amb farina.
En el fons del motlle, posarem la pinya (els trossos sencers). Aboquem la masa..(jo hi vaig afer-hi, uns quants trossets de pinya, barrejats)..
i el posem al forn, uns 45 minuts....(tot depent de cada forn).
Deixem que es refredi i desmotllem.
1h 30min
Notes
Aquest bescuit es pot fer també , com a pastís o com a coca...

Etiquetes:
Postres
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2587 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Avui he rebut un correu dient que la recepta no es complerta, ja que no dic quan s'ha d'afegir el bacallà, teniu raó,...
Quim, vull fer una pregunta.....Perquè no hi posa una foto del plat??, potser veuríem millor "el plat", es que n'hi han de...
No sé el temps que m'has fet la pregunta Enriqueta ribalta segarra , però si dic que feia molt de temps que no entrava a...
Doncs me'n alegro que agradi, i quan les hagi fet, ja dirá si les ha trobat bones.
Hola. Jo he fet aquests postres, i queda espectacular, però encara hi queda més, si talles el torrò, a trossos, i desprès...