Bescuit de pinya

Ingredients

  • 1 pot de pinya
  • 1 iogurt de llimona
  • 3 mesures (de iogurt) de farina
  • 3 mesures (de iogurt) de sucre
  • 4 ous
  • 1 mesura (de iogurt) d'oli de gira-sol
  • 1 sobre de llevat (tipus Royal)
  • La pell d'una llimona (ratllada)

4 racions

Elaboració

Posem el iogurt en un pot ( l'envàs el guardem per fer les mesures dels ingredients). Batrem els ous amb el sucre, fins que quedi cremos. Afegim la farina i el llevat (tot tamizat) Afegim el iogurt de llimona, l'oli i la pell de llimona ratllada. Anem batent fins que ens quedi una
masa, llisa i esponjosa.
Pre-escalfem el forn a 180ºC
En un motlle (rodó..., rectangular....o quadrat, es indiferent) pasarem la mantega i espolsarem amb farina.
En el fons del motlle, posarem la pinya (els trossos sencers). Aboquem la masa..(jo hi vaig afer-hi, uns quants trossets de pinya, barrejats)..
i el posem al forn, uns 45 minuts....(tot depent de cada forn).
Deixem que es refredi i desmotllem.

1h 30min

Notes

Aquest bescuit es pot fer també , com a pastís o com a coca...


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1295 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:

1 comentaris:

Teresa Vives Mariné diu:
Aquest pastís deu ser molt bo. El faré el dia que vinguin els fills a dinar.
Una abraçada


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!