Aletes de pollastre amb múrgoles

Ingredients

  • 10 aletes de pollastre
  • 250 gr de múrgoles
  • 2 cebes de Figueres
  • 1 cabeça d'alls
  • 1/2 got de vi blanc
  • Mantega

2 racions

Utensilis

Una cassola

Elaboració

Primer de tot, socarrimem les aletes de pèls. Les partim (jo les tallo a l'alçada del "colze"), les posem a la cassola, salpebrem i que agafin color.
Afegim els alls (amb pell) i les cebes tallades, que es vagin fent. Quan tinguin molt de color, afegim mig got (o un de sencer, al gust) de vi blanc. Tapem.
Mentre es va fent, rentarem els bolets, els partim per la meitat i deixem escórrer.
Posem mantega a una paella i afegim les múrgoles.
Els hi donem un tomb (no massa cuites) i les afegim a la cassola, que agafin els sabors.
Remenem i tapem de nou la cassola, i ja està.

1h

Notes

La múrgola es un bolet molt gustós, una mica car, però rendeix molt a la cassola.


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

6343 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Quim Lleonart diu:
Amiga Lourdes, quan fem les múrgoles, les hem de fer bullir un bona estona ja que és un bolet que pot resultar una mica tòxic.
Espero haver ajudat amb aquest comentari, i rebi una salutació.
Quim Lleonart.

Afegir comentari
 

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: