Aletes de pollastre amb múrgoles
Categoria:
Carns
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 10 aletes de pollastre
- 250 gr de múrgoles
- 2 cebes de Figueres
- 1 cabeça d'alls
- 1/2 got de vi blanc
- Mantega
2 racions
Utensilis
Una cassola
Elaboració
Primer de tot, socarrimem les aletes de pèls. Les partim (jo les tallo a l'alçada del "colze"), les posem a la cassola, salpebrem i que agafin color.
Afegim els alls (amb pell) i les cebes tallades, que es vagin fent. Quan tinguin molt de color, afegim mig got (o un de sencer, al gust) de vi blanc. Tapem.
Mentre es va fent, rentarem els bolets, els partim per la meitat i deixem escórrer.
Posem mantega a una paella i afegim les múrgoles.
Els hi donem un tomb (no massa cuites) i les afegim a la cassola, que agafin els sabors.
Remenem i tapem de nou la cassola, i ja està.
1h
Notes
La múrgola es un bolet molt gustós, una mica car, però rendeix molt a la cassola.
Etiquetes: Carns Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
5545 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.