Aperitius d'escopinyes amb formatge

Categoria:
Estació:
Dificultat: Inexperts

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Una llauna d'escopinyes
  • Una llimona
  • Formatge fresc

Elaboració

Posem el formatge en un bol juntament amb el suc de la llimona i les escopinyes molt escorregudes, ho remenem tot perqué es barregin els ingredients, i ja está.
Ara només tindrem que omplir.

Notes

Jo he fet servir vol-au-vent i torradetes molt primes, també es pot fer amb pa torrat molt prim en forma quadrada.
Es un plat que no es pot tenir preparat amb massa temps d'antelació, ja que el formatge, humiteixa molt.
Els petits de la casa poden ajudar a preparar-ho.
També es pot fer amb musclos. Agafem una llaune de musclos, amb el suc i tot....abans treurem el "fregall", o passem per el Pimer, i ja tenim una pasta cremosa per omplir els vol-au-vent.
De cara al bon temps, es un aperitiu diferent.


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3820 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: