Canapés de formatge de cabra
Ingredients
- Una barreta de pa prima
- Un rulo de cabra petit ( de 200 g)
- Melmelada de fruits vermells
- Anous
4 racions
Elaboració
Primer llesquem el pa en llesques primetes i les torrem una mica per les dues bandes.
Tallem el formatge a rodanxetes i el posem a sobre del pa.
Posem a gratinar els canapés fins que el formatge quedi una mica fos (un parell de minuts).
Quan treiem les llesquetes del forn hi posem a sobre la melmelada i mitja anou.
15min
Notes
Aquestes llesquetes no son un primer plat, sinó que poden formar d'un pica-pica.
Queden molt vistoses y són molt bones.
Etiquetes:
Pica pica
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
9035 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Algú m’ha demanat que revisi la recepta d’aquest pastís, perquè li ha quedat molt oliós. Prova de ficar a la nevera...
Jo també hi afegeixo uns quants pèsols
Moltes grácies Quim. Els tornaré a fer tal com tu els fas.
Hola Quim. A mi m'agradava molt fer els seitons en vinagre pero ja no els faig perque diuen que primer s'han de congelar...
Gracies per la correcció. Es important escriure bé la nostra llengua