Remenat especial

Ingredients

  • 1 manat d'alls tendres
  • 1 manat d'espàrrecs verds
  • 300 g de xampinyons
  • 200 g de ceps o un altre tipus de bolets
  • 10 ous
  • 400 g de gambes
  • 60 cc d'oli
  • Sal i pebre

6 racions

Utensilis

Una paella grossa
Un bol per abocar-hi els ous.

Elaboració

Treiem la part blanca dels espàrrecs i els fem bullir amb aigua i sal durant 3 o 4 minuts. Escorrem i reservem.
Pelem els alls tendres i els tallem a trossets.
Rentem i tallem els xampinyons a làmines. Tallem els ceps a trossets.
Fregim les gambes amb closca durant un minut per cada banda, pelem i reservem.
Posem a fregir els alls tendres i quan comencin a enrossir, afegim els bolets i deixem fer fins que perdin l'aigua.
Incorporem els espàrrecs, que haurem tallat també a trossets, i els deixem fer una mica. Salpebrem.
Finalmen afegim les gambes i donem unes voltes.
Posem els ous en un bol i, sense batre, els aboquem a la verdura fregida.
Baixem la potència del foc i deixem que es vagin cuallant els ous sense parar de remenar, però sense que quedin els ous batuts.
Hem de procurar que en el remenat es vegi el color de la clara i el del rovell.
Agafem un motllo rodó i el posem al mig del plat. Omplim amb el remenat i ja el tindrem a punt.

40min

Notes

Li he posat el nom de "remenat especial" perquè l'he fet amb molts ingredients. Jo fins ara havia fet remenat de bolets i gambes o d'espàrreccs, alls tendres i gambes, però no de tots els ingredients barrejats. Me'l van servir en un restaurant i em va agradar molt. Avui he provat de fer-lo i m'ha quedat molt bo.


Etiquetes:           Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1817 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!