El meu primer fondant

Ingredients

  • els ingredients per a fer qualsevol cóc (jo he fet el de iogurt)
  • sucre fondant ja fet
  • tint vert per a fondant
  • almíbar ja fet
  • xocolata tipus nutella
  • ganache de xocolata

12 racions

Utensilis

- corrons i tallapizzes per a treballar el fondant
- una base folrada 25x25

Elaboració

Aquí no us dic les quantíes dels ingredients perquè aquests pastissos tots són diferents i no he anat pesant cada passa que anava fent.
Per a fer aquest he fet tres cócs de 20 x 20. He fet un cub ben tallat i igualat.
Després els he partit i els he pinzellat amb almíbar perquè no quedés sec.
Un cop fet això els he farcit amb nutella.
Posteriorment l'he cobert amb el ganache de xocolata a fi de que s'hi agafi el fondant, que he comprat fet i l'he tenyit de vert i amb paciència l'he decorat.
He estat unes 5 hores per a fer-lo.

Notes

Aquest pastís l'he fet en el curs de la Maria de Sugarcakes de Tarragona.
Es nota que és el meu primer pastís d'aquest tipus, però ja aniré perfeccionant.
I demà l'obrirem per a berenar tot prenent un bon te.
Ara els tenim aquí però de sempre que són comuns a tot Amèrica del Sud.


Recepta de cuina de El meu primer fondant

Fa goig
per Nani Nolla

Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

922 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

Àngels Fernández Guillén diu:
Hola Nani. La presentació d'aquest fondant és espectacular. Això només ho pot fer una xef de primera com tu. Una abraçada.
Nani Nolla diu:
Hola Àngels,
Moltes gràcies. Va ser el primer pastís d'aquest tipus que he fet i la setmana vinent tinc el repte de fer-ne un d'aniversari. Ja te l'enviaré al teu correu per no duplicar-lo aquí.
Una abraçada,
Nani


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!