El meu primer fondant
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Pastís
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Expert
Ingredients
- els ingredients per a fer qualsevol cóc (jo he fet el de iogurt)
- sucre fondant ja fet
- tint vert per a fondant
- almíbar ja fet
- xocolata tipus nutella
- ganache de xocolata
12 racions
Utensilis
- corrons i tallapizzes per a treballar el fondant
- una base folrada 25x25
Elaboració
Aquí no us dic les quantíes dels ingredients perquè aquests pastissos tots són diferents i no he anat pesant cada passa que anava fent.
Per a fer aquest he fet tres cócs de 20 x 20. He fet un cub ben tallat i igualat.
Després els he partit i els he pinzellat amb almíbar perquè no quedés sec.
Un cop fet això els he farcit amb nutella.
Posteriorment l'he cobert amb el ganache de xocolata a fi de que s'hi agafi el fondant, que he comprat fet i l'he tenyit de vert i amb paciència l'he decorat.
He estat unes 5 hores per a fer-lo.
Notes
Aquest pastís l'he fet en el curs de la Maria de Sugarcakes de Tarragona.
Es nota que és el meu primer pastís d'aquest tipus, però ja aniré perfeccionant.
I demà l'obrirem per a berenar tot prenent un bon te.
Ara els tenim aquí però de sempre que són comuns a tot Amèrica del Sud.
Etiquetes: Dolços Pastís Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2122 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.