Pastís d'alberginia

Ingredients

  • 1 paquet de puré de patata
  • 4 alberginies
  • 1/2 quilo de carn picada
  • 100gr. de xampinyons
  • 3 cebes
  • 3 tomàquets madurs
  • 1/4 de llet
  • 25gr. de mantega
  • 1 dent d'all, oli i sal

6 racions

Elaboració

Prepara el puré com indica el paquet.
Talla les albergínies a làmines i posa-les en aigua i sal; escorre-les i fregeix-les amb poc oli.
Sofregeix la ceba picada l'all i els xampinyons junt amb la carn picada, al final hi afegirem el tomàquet ratllat.
Ho courem a foc lent durant 20 minuts.
En una bandeja, de forn alterna el puré, les albergínies i la carn, finalitzant posant formatge ratllat per damunt i gratinar.

50min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

7304 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: