Pastissets
												Categoria: 
						
						 Postres i dolços
 
						Postres i dolços
						
						
						
						
						Recepta per forn
						
						
						Estació:  primavera
 primavera  estiu
 estiu  tardor
 tardor  hivern
 hivern 
													Dificultat: Mitjana
						
						
Ingredients
- Mig got de moscatell
- Mig got de aiguardent anisat
- Dos gots d'oli oliva
- Farina
- Confitura de cabell d'angel, o moniato, o nocilla...
- Anis
- Sucre
 12 racions
 12 racions
Elaboració
							Barrejar el moscatell, aiguardent, oli i la farina, fins que no s'apegue a les mans.
formar boletes i despre uns discos per rellenar, amb l'ajuda d'una bosseta de plàstic per plegar el discos formar els pastissets, com empanadilles.
Ficar al forn fins que es doren, pinta en anis i ensucra.
														
 35min
  35min 
 Etiquetes: 
						Terres de l'ebre
 
						Etiquetes: 
						Terres de l'ebre  						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 7939 visites.
 7939 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    



 Afegir valoració
 Afegir valoració 
								 
								 
								 
								 Joan Corminas
 Joan Corminas![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)

 Ous i làctics
 Ous i làctics Truita
 Truita 
  Peixos i mariscos
 Peixos i mariscos Llegums i verdures
 Llegums i verdures 
  
  
 
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Carns
 Carns
 Altres
 Altres



 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram