Croquetes d'albergínia i gambes
												Categoria: 
						
						 Peixos i mariscos
 
						Peixos i mariscos
						
						
						
						Tipus de plat: Aperitiu
						Recepta per forn
						
						
						Estació:  primavera
 primavera  estiu
 estiu  tardor
 tardor 
													Dificultat: Mitjana
						
						
Ingredients
- 200gr. de gambes
- Dos albergínies
- 60 gr. de farina
- 60 gr. mantega
- 1/4 de llet
- 1/4 de nata
 4 racions
 4 racions
Utensilis
Una paella i una safata pel forn.
Elaboració
							Tallar les albergínies en daus petits sense la pell, salar i deixar en un colador perquè espolsi l'aigua i l'amargor.
Fer les gambes en una paella sense el cap, i picar-les amb un ganivet.
Bullir la llet i la nata amb les pells i els caps de les gambes i després ho colarem.
En una paella saltejar les albergínies ben toves, després afegir la mantega i la farina i ho remenarem 5 m., afegir la llet i la nata i finalment incorporar les gambes picades i deixar reposar a la nevera.
Donar forma i arrebossar passant pel pa ratllat, ou i pa ratllat amb una mica d'all.
Posar al forn fins que es adorin una mica.
														
 1h
 1h 
Notes
Es pot sevir com aperitiu o amb una amanida variada.
 Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes
 
						Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes 						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 3324 visites.
 3324 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    



 Afegir valoració
 Afegir valoració 
								 
								![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 Carns
 Carns Altres
 Altres Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes 
  Llegums i verdures
 Llegums i verdures 
 
 Postres i dolços
 Postres i dolços
 Entrepà
 Entrepà



 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram