Lluç amb salsa verda i llangostins

Ingredients

  • 1 lluç de palangre de 1.5 kg.
  • 16 llangostins
  • 8 cullerades de farina (de postre)
  • 1 copa de vi blanc
  • 6 grans d'all
  • Bitxo, sal, julivert i oli d'oliva

8 racions

Elaboració

Preperar el lluç a rodanxes, salar-ho per les dues bandes i deixar-ho reposar 10 minuts.
En una cassola, sofregir els alls i el julivert ben picats i quan comenci a enrossir afegir la farina, deixar-ho daurar una mica i llavors incorporar-hi el vi i mig litre de brou (més o menys).
Quan s'incorpora el vi i el brou s'ha de mirar de lligar la salsa.
Després posar-hi el lluç, els llangostins i un trocet de bitxo i deixar que bulli uns minuts sense deixar de moure la cassola perque no s'aferri.

30min

Notes

També es pot fer amb rap o cloïsses


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1743 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: