Calamars farcits

Categoria:
Recepta per
Típica de: Espanya
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

  • Calamars mitjans
  • Trinxat de porc
  • Ous durs
  • Ceba tomàquet
  • Conyac
  • Oli verge d'oliva
  • Sal
  • Escuradents

Per la picada:

  • Avellanes
  • Alls
  • Julivert

4 racions

Elaboració

Netejar bé els calamars.
En una cassola amb oli, sofregiu la ceba i després afegiu les potes, les aletes i el trinxat, al acabar la cocció incorporar els ous durs i ho deixeu refredar.
Quan sigui fred, farciu els calamars i els tanqueu amb escuradents.
En una cassola fregiu els calamars a poca poc i després afegiu-hi la ceba i els tomàquets triturats i un bon raig de conyac.
Fer la picada i afegir-la a la cassola, fent xup-xup fins que els calamars siguin cuits.

1h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

997 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

Jordi Bosch Negre diu:
Molt maca aquesta recepte, hem recorda els calamars que feia la meva avia, els feia gairabé clavats a la manera d´aquesta recepte.
Mireia Perostes Felip diu:
Els vaig fer el cap de setmana passat.

Van ser tot un éxit.

Gràcies per aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!