Bacallà de quaresma
Categoria:
Peixos i mariscos
Típica de: Catalunya
Dieta: baixa en greixos
Estació: primavera hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 8 talls de bacallà del morro dessalat
- 1 ceba
- 4 carxofes
- 4 ous durs
- Per la picada
- 50 g. d'ametlles
- 30 g. d'avellanes
- 1 parell d'alls
- Julivert
- Sal i oli
4 racions
Elaboració
En una cassola fregirem el bacallà, tomba i tomba, el retirerem.
Tot seguit al mateix oli afegirem la ceba ratllada i deixerem que quedi rossa.
Mentrestant, ferem la picada amb la batadora.
Quan la ceba sigui rossa afegirem les carxofes tallades a quarts.
Afegir a la ceba i a les carxofes el bacallà i la picada amb una mica d'aigua tèbia i deixar-ho coure uns 10 minuts.
Al moment se servir afegiu-hi els ous durs.
45min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2405 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.