Cigrons amb bacallà i espinacs

Ingredients

  • 1 K. de cigrons
  • 1/2K. de bacallà
  • 1 K. d'espinacs
  • 6 ous bullits
  • Sofregit
  • Ceba, tomàquet,all i julivert

Elaboració

Fer el sofregit amb la ceba, all, tomàquet i julivert junt amb el bacallà.
S'incorporen els cigrons bullits i a part es fregeixen el espinacs i s'incorporen junt amb els ous durs el moment de servir.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3487 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

Conxita Julià Simón diu:
i el bacallà?
Conxita Julià Simón diu:
Com.. cru.. esmicolat?.

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: