Romesco de bacallà fred
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Amanida
Estació: primavera estiu
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 500 g. fesols bullits
- 400 g. bacallà remullat i esqueixat
- 150 g. d'olives
Salsa:
- 5 alls escalivats
- 2 tomaques madurs escalivats
- 1 galeta maria
- Una cullerada de polpa de pebrot de romesco
- Un tros de bitxo
- 200 g. ametlles torrades
- Oli, sal i vinagre
6 racions
Utensilis
Ens caldrà una batedora per la salsa.
Elaboració
En una safata es fa un llit de fesols, es cobreix amb el bacallà esqueixat i es rega tot amb la salsa.
Al damunt s'hi posen les olives.
30min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2285 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.