Escamarlans a la sal
												Categoria: 
						
						 Peixos i mariscos
 
						Peixos i mariscos
						
						
						
						
						Recepta per forn
						Típica de: Catalunya
						Dieta: 						baixa en greixos
						
						Estació:  primavera
 primavera  estiu
 estiu  tardor
 tardor 
													Dificultat: Fàcil
						
						
 Afegir valoració
 Afegir valoració
													Ingredients
- 1k. de escamarlans
- 2 taronges
- 1 paquet de sal per el forn
- Unes herbetes
 6 racions
 6 racions
Elaboració
							En una plàtera de forn es posa la sal, al damunt els escamarlans, unes herbetes i es  tapen amb unes rodanxes de taronja molt fines, es tornen a cobrir de sal.
Es posen al forn uns 30 m. i ja es poden servir.
														
 45min
  45min 
Notes
També es pot fer amb plàteres del forn individuals
 Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes
 
						Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes 						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 2663 visites.
 2663 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    


![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 
  Carns
 Carns 
  
  Rostit
 Rostit Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes 
  
  Altres
 Altres Amanides i plats freds
 Amanides i plats freds
 Postres i dolços
 Postres i dolços Llegums i verdures
 Llegums i verdures




 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram